ahjj pedig ez beugratós voltA hawaiiak is téged…
középsőA pizzát melegen, langyosan vagy hidegen?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
ahjj pedig ez beugratós voltA hawaiiak is téged…
középsőA pizzát melegen, langyosan vagy hidegen?
Nincs is jobb másnaposan egy kétnapos fonnyadt pizzánál, természetesen rázva, nem keverve, persze ezt csak mesélték nekem is...A pizzát melegen, langyosan vagy hidegen?
ahjj pedig ez beugratós volt
középső
Bmeg Tudtam, de mégis szar ha szembejön velem az igazságközépső
Te kis hamis, teBmeg Tudtam, de mégis szar ha szembejön velem az igazság
Nem! Távozz tőlem sántán A szörnyek odakint járnak...mennyé cipőjé a Signore Lákátusz-hozTe kis hamis, te
@SirHiggins tudod a felbújtók a képrablásban, az olaszok: Signore Lákátusz e Signore KolompárNem! Távozz tőlem sántán A szörnyek odakint járnak...mennyé cipőjé a Signore Lákátusz-hoz
nem teljesen értem hogyan jutottunk el hozzájuk a pizzától@SirHiggins tudod a felbújtók a képrablásban, az olaszok: Signore Lákátusz e Signore Kolompár
Langyos=b**zi=Lakatos. Örülök, hogy segíthettemnem teljesen értem hogyan jutottunk el hozzájuk a pizzától
Má én se...sztem elkezdtem nézni Markos-Nádast...az...nem teljesen értem hogyan jutottunk el hozzájuk a pizzától
Na de kérlek!...Langyos=b**zi=Lakatos. Örülök, hogy segíthettem
Olasz? Csülkös pacalos pizza Őriszentpéterről az igen.Egy jó olasz pizzáért mondjuk ölni tudnék
Neked meg az olasz konyhához. De semmi személyesOlasz? ...közük nincs a gasztronómiahoz.
Wow....Olasz? Csülkös pacalos pizza Őriszentpéterről az igen.
Az olasz konyha egy semmi, csupa paszta meg paradicsom, meg tengeri maszadek, közük nincs a gasztronómiahoz.
Mert a langyos a buzi szinonimája.
Through the gate.nem teljesen értem hogyan jutottunk el hozzájuk a pizzától
a lakatost nem értem...Mert a langyos a buzi szinonimája.
a lakatost nem értem...
OK. Értem.Természetesen csak a recept miatt rakom ide: