Szemét vagy!Husi leves
Rantotthus kukorica salataval,savanyusaggal melle.
Baconbe tekert csirkemell
Valamint mascapone torta es vacsora kozben meg kerdezem az osoket mé a gyurcsany jobb vot? Es hatra dolok elvezni a musort![]()

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szemét vagy!Husi leves
Rantotthus kukorica salataval,savanyusaggal melle.
Baconbe tekert csirkemell
Valamint mascapone torta es vacsora kozben meg kerdezem az osoket mé a gyurcsany jobb vot? Es hatra dolok elvezni a musort![]()
Tesom erre csak annyit mond “mit vartunk egy navos-tol?”Szemét vagy!![]()
Disznó bélszinből ugyis finomabb...Elindultam ma venni húst a Wellingtonhoz. Bélszínt.
Lehet tippelni mennyi Ft egy kiló...
8-9000 Ft körül szoktam látni.Elindultam ma venni húst a Wellingtonhoz. Bélszínt.
Lehet tippelni mennyi Ft egy kiló...
22.000 Ft8-9000 Ft körül szoktam látni.
De amúgy jobb a házi vágás, az kedvezőbb árfekvésben van. Én is rendeltem egy ismerőstől vagy 20 kg borjúhúst.![]()
Ezt hol sikerült ennyiért beszerezni?22.000 Ft
Nem szereztem be, ennyiért nem fogok venni egy kilo húst.Ezt hol sikerült ennyiért beszerezni?
Még vízibivalyt is tudok venni 10-12.000 Ft/kg körül..
Kispesten a fenti árfekvésben szokott lenni.Nem szereztem be, ennyiért nem fogok venni egy kilo húst.
Egyébként ennyi. Pesterzsébeti piac, semmi extra.
Úgyhogy szűzből lesz a wellington.
Mi a karácsonyi szarvassülthöz fogunk csinálni - egyebek mellett - vargányamártást. A gombát most ősszel szedtük. (Van egy pár kg őzláb, vargánya és vegyes tinorú a fagyasztóban.)Cserében mindenféle illatos erdei gombából lesz a tölteléke.
Én azért ránéznék, hogy most aktuálisan mennyi, nehogy meglepetés érjenKispesten a fenti árfekvésben szokott lenni.
idén a vad kimarad.Mi a karácsonyi szarvassülthöz fogunk csinálni - egyebek mellett - vargányamártást. A gombát most ősszel szedtük. (Van egy pár kg őzláb, vargánya és vegyes tinorú a fagyasztóban.)![]()
Nem nagyon szoktak karácsony előtt árat emelni.Én azért ránéznék, hogy most aktuálisan mennyi, nehogy meglepetés érjen![]()
Akkor Mrs. Lipton csodás meggyes pitéjét se hagyd ki.Csengetett Mylord szakácskönyvből lesz pár dolog![]()
Az kommersz most, a könyv, illetve könyvek, mert mindkét szakácskönyvet megvettem, sima meggyes piskóta.Nem nagyon szoktak karácsony előtt árat emelni.
Akkor Mrs. Lipton csodás meggyes pitéjét se hagyd ki.![]()
A menü alapján azért a végén még dobjál be mellé pár szem Dipankrin Optimumot is.Az kommersz most, a könyv, illetve könyvek, mert mindkét szakácskönyvet megvettem, sima meggyes piskóta.
Lesz a wellington belőle, meg valami csirke julienne.
Desszertnek elég a bejgli, svéd gyömbéres keksz, körte dióval-márvány sajttal töltve.
Meg a szabolcsi töltött káposzta, húsleves velőcsonttal, máj baconbe göngyölve...![]()
Salvus.A menü alapján azért a végén még dobjál be mellé pár szem Dipankrin Optimumot is.![]()
![]()
Svéd gyömbéres keksz
Svéd gyömbéres keksz recept képpel. Hozzávalók és az elkészítés részletes leírása. A Svéd gyömbéres keksz elkészítési ideje: 30 percwww.nosalty.hu
Látom semmit nem bízol a véletlenre..Salvus.
Vettem két palackkal![]()
Köszi, de őszintén szólva sem a gyömbérért, sem úgy általában a kekszekért nem vagyok oda.Ezt egyébként kifejezetten ajánlom elkészíteni.
Kifejezetten frissítő ha megküldöd a gyömbért és kicsit csípős lesz.
Sokáig eláll. Ha dobozba almát teszel mellé, akkor kicsit puhább is lesz.
Megfáradt gyomornak reggel, kávé mellé igen jó
A pezsgőnél és esetleges konyaknál jobb emésztés segítő nem létezikA menü alapján azért a végén még dobjál be mellé pár szem Dipankrin Optimumot is.![]()
Kispályás.Vettem két palackkal![]()
Akkor a klasszikus:Lesz a wellington belőle
Nem fogyasztok alkoholt...A pezsgőnél és esetleges konyaknál jobb emésztés segítő nem létezik![]()
18.000 Ft/kgDisznó bélszinből ugyis finomabb...
Nem elég neked a fasírt a Stefánia neked Velington kell!22.000 Ft
Pedig néha kivételt tehetnél!Nem fogyasztok alkoholt...![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..