Szemét vagy!Husi leves
Rantotthus kukorica salataval,savanyusaggal melle.
Baconbe tekert csirkemell
Valamint mascapone torta es vacsora kozben meg kerdezem az osoket mé a gyurcsany jobb vot? Es hatra dolok elvezni a musort
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szemét vagy!Husi leves
Rantotthus kukorica salataval,savanyusaggal melle.
Baconbe tekert csirkemell
Valamint mascapone torta es vacsora kozben meg kerdezem az osoket mé a gyurcsany jobb vot? Es hatra dolok elvezni a musort
Tesom erre csak annyit mond “mit vartunk egy navos-tol?”Szemét vagy!
Disznó bélszinből ugyis finomabb...Elindultam ma venni húst a Wellingtonhoz. Bélszínt.
Lehet tippelni mennyi Ft egy kiló...
8-9000 Ft körül szoktam látni.Elindultam ma venni húst a Wellingtonhoz. Bélszínt.
Lehet tippelni mennyi Ft egy kiló...
22.000 Ft8-9000 Ft körül szoktam látni.
De amúgy jobb a házi vágás, az kedvezőbb árfekvésben van. Én is rendeltem egy ismerőstől vagy 20 kg borjúhúst.
Ezt hol sikerült ennyiért beszerezni?22.000 Ft
Nem szereztem be, ennyiért nem fogok venni egy kilo húst.Ezt hol sikerült ennyiért beszerezni?
Még vízibivalyt is tudok venni 10-12.000 Ft/kg körül..
Kispesten a fenti árfekvésben szokott lenni.Nem szereztem be, ennyiért nem fogok venni egy kilo húst.
Egyébként ennyi. Pesterzsébeti piac, semmi extra.
Úgyhogy szűzből lesz a wellington.
Mi a karácsonyi szarvassülthöz fogunk csinálni - egyebek mellett - vargányamártást. A gombát most ősszel szedtük. (Van egy pár kg őzláb, vargánya és vegyes tinorú a fagyasztóban.)Cserében mindenféle illatos erdei gombából lesz a tölteléke.
Én azért ránéznék, hogy most aktuálisan mennyi, nehogy meglepetés érjenKispesten a fenti árfekvésben szokott lenni.
idén a vad kimarad.Mi a karácsonyi szarvassülthöz fogunk csinálni - egyebek mellett - vargányamártást. A gombát most ősszel szedtük. (Van egy pár kg őzláb, vargánya és vegyes tinorú a fagyasztóban.)
Nem nagyon szoktak karácsony előtt árat emelni.Én azért ránéznék, hogy most aktuálisan mennyi, nehogy meglepetés érjen
Akkor Mrs. Lipton csodás meggyes pitéjét se hagyd ki.Csengetett Mylord szakácskönyvből lesz pár dolog
Az kommersz most, a könyv, illetve könyvek, mert mindkét szakácskönyvet megvettem, sima meggyes piskóta.Nem nagyon szoktak karácsony előtt árat emelni.
Akkor Mrs. Lipton csodás meggyes pitéjét se hagyd ki.
A menü alapján azért a végén még dobjál be mellé pár szem Dipankrin Optimumot is.Az kommersz most, a könyv, illetve könyvek, mert mindkét szakácskönyvet megvettem, sima meggyes piskóta.
Lesz a wellington belőle, meg valami csirke julienne.
Desszertnek elég a bejgli, svéd gyömbéres keksz, körte dióval-márvány sajttal töltve.
Meg a szabolcsi töltött káposzta, húsleves velőcsonttal, máj baconbe göngyölve...
Salvus.A menü alapján azért a végén még dobjál be mellé pár szem Dipankrin Optimumot is.
Svéd gyömbéres keksz
Svéd gyömbéres keksz recept képpel. Hozzávalók és az elkészítés részletes leírása. A Svéd gyömbéres keksz elkészítési ideje: 30 percwww.nosalty.hu
Látom semmit nem bízol a véletlenre..Salvus.
Vettem két palackkal
Köszi, de őszintén szólva sem a gyömbérért, sem úgy általában a kekszekért nem vagyok oda.Ezt egyébként kifejezetten ajánlom elkészíteni.
Kifejezetten frissítő ha megküldöd a gyömbért és kicsit csípős lesz.
Sokáig eláll. Ha dobozba almát teszel mellé, akkor kicsit puhább is lesz.
Megfáradt gyomornak reggel, kávé mellé igen jó
A pezsgőnél és esetleges konyaknál jobb emésztés segítő nem létezikA menü alapján azért a végén még dobjál be mellé pár szem Dipankrin Optimumot is.
Kispályás.Vettem két palackkal
Akkor a klasszikus:Lesz a wellington belőle
Nem fogyasztok alkoholt...A pezsgőnél és esetleges konyaknál jobb emésztés segítő nem létezik
18.000 Ft/kgDisznó bélszinből ugyis finomabb...
Nem elég neked a fasírt a Stefánia neked Velington kell!22.000 Ft
Pedig néha kivételt tehetnél!Nem fogyasztok alkoholt...