Én ilyet főztem...Jó étvágyat hozzá!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én ilyet főztem...Jó étvágyat hozzá!
Mi ezt házi szőttesnek hivjuk.Én ilyet főztem...
"L-ciszteint tartalmazó élelmiszerek:
- Csirke-, pulyka-, kacsahús
- Sertéshús, szűzpecsenye, marhamáj
- Tonhal, rákhús
- Joghurt, túró
- Tojás
- Müzli, zabpehely
- Brokkoli, fokhagyma, bab
- Napraforgómag
- Pirospaprika
egy jó steak is rágós"Kurva sótlan..." és kurva rágós.
Igazi férfi kaja.
Aki a Wellingtont sertésből készíti az minden más aljasságra is képesegy jó steak is rágós
A són meg lehet segíteni.
Tavasszal kipróbálom. Csak azt kéne tudni, meddig kell sütni, mert abból, hogy szénfekete, nem derül ki
Még mindig szépek azok a káposzták.
Hát, de rohadjon meg. Nem vagyok hajlandó egy kilo húsért 20k Ft-ot kicsengetni.Aki a Wellingtont sertésből készíti az minden más aljasságra is képes
Legközelebb megcsinálhatod sajátmárkás pennys virsliből is.Hát, de rohadjon meg. Nem vagyok hajlandó egy kilo húsért 20k Ft-ot kicsengetni.
Azt egy szakember tudja!egy jó steak is rágós
A són meg lehet segíteni.
Tavasszal kipróbálom. Csak azt kéne tudni, meddig kell sütni, mert abból, hogy szénfekete, nem derül ki
A jó öreg greasy spoon féle reggelizők a régi Liverpool Road Station mellett.... Ha ott reggeliztél, utàna tisztitóba kellett adni az öltönyöd. Még a levegő is zsiros volt....
Csak, hogy ebben az esetben semmi ilyesmiről nem volt szó.Ha nem akarod megfizetni az árát a hozzávalóknak, akkor màst kell főzni!
Krumplipaprikás, tojàsràntotta, rakottkrumpli, rakottkáposzta, pörkölt nokedlival....... Végtelen a választék.
Wellingtonnak való bió marhafilet 80€/kg kezdődik, a határ a csillagos ég. Pl Uruguayból 1,8 kg=169€, osztrák 2,2kg=229€,
wagyu 2,7kg=719€ Bécsben, ahol mèg cukràszdát is nyithatsz.
Lehet hitelt is felvenni az ünnepi ebédre, Egyszer él csak az ember!
Jó étvágyat !
Épp pár hete pucoltam meg vagy 7-8kg szarvasgombát. Rohadt egy melóPiemontban Alba mellett előétel volt tojásrántotta szarvasgombával. Jött a pincér a szarvasgombával és a vágóval, hogy mennyit vágjon rá? Csak nyugodtan, mondtam. Nagyon finom volt. A számla is. Egy húzás azzal a vágóval úgy 5 euró volt. Húzott rá 8-10x. Négyen voltunk...
Gourmetnak tartom magam, fizettem már 5k-t egy tojásrántottáért
De itt az elvekről van szó. Illetve vmiféle lélektani határról.
Hát, de rohadjon meg. Nem vagyok hajlandó egy kilo húsért 20k Ft-ot kicsengetni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..