Salvus víz!!!savam is akad
Bár a sürgősségis orvos szerint sört sem kéne inni > szénsav
Fekély?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Salvus víz!!!savam is akad
Bár a sürgősségis orvos szerint sört sem kéne inni > szénsav
Ennek a mekisburgernek olyan mint ha gonosz arca lenne.
Ennek a mekisburgernek olyan mint ha gonosz arca lenne.
Az kevés.Salvus víz!!!
Fekély?
Mekiben szvsz csak a spec burgerek érik meg.Még a sajtja se áll jól![]()
Úgy látom a te itteni júdeobrit ámokfutásod már nem tart soká…Az kevés.
Gaviscon-t mondtak.
Ha rászánom magam a gasztroenterológiára, akkor majd kiderül.
Minden esetre jobb, mint az infarktus, amivel bevitt a mentő![]()
Ha szíves lennék, akkor az a 80-100km 40 fokban tekeréskor kiderült volna.Úgy látom a te itteni júdeobrit ámokfutásod már nem tart soká…jaaaajdekár…
![]()
Akkor már csak abban bízhatunk, hogy elkúr valami félig alvó román kamionsofőr a lejárt műszakíjú kamionjával…Ha szíves lennék, akkor az a 80-100km 40 fokban tekeréskor kiderült volna.
Vagy így, vagy úgy![]()
Mekiben szvsz csak a spec burgerek érik meg.
Ha BP, akkor én rájuk esküszöm.Igen. Az alapok elég gyenguszok.
A Burger Kinget én személy szerint sokkal jobban szeretem. Kicsit drágább, de jobb a kaja. Csak sajna kevés éttermük van :-(
Ha BP, akkor én rájuk esküszöm.
Zavar, hogy hasonló börgerizlésünk van.![]()
A Black Cabet tényleg jó szívvel ajánlom.Nem ismerem őket.
Nem szoktam rendelni, én egész nap kocsikázom össze vissza így szoktam beugrani pár bejáratott helyre.
Soroksáron a Convoy Shoppal szemben van egy jó kajálda, Gyroszos a Soroksári Obinál, vagy meki és burgerking játszik. Illetve egyik cégnél ahova néha megyek van egy jó büfé.
Nem így kéne enni, de sokkal jobb, mint a "péksüti" és társai.![]()
Az lehetetlen a gonosz az arctalan.Ennek a mekisburgernek olyan mint ha gonosz arca lenne.
A Black Cabet tényleg jó szívvel ajánlom.
Vasilisnél az a menő, hogy a gyroson kívül cisnálnak 'rendes kajákat is.Nem ismerem őket.
Nem szoktam rendelni, én egész nap kocsikázom össze vissza így szoktam beugrani pár bejáratott helyre.
Soroksáron a Convoy Shoppal szemben van egy jó kajálda, Gyroszos a Soroksári Obinál, vagy meki és burgerking játszik. Illetve egyik cégnél ahova néha megyek van egy jó büfé.
Nem így kéne enni, de sokkal jobb, mint a "péksüti" és társai.![]()
Első lépés a prájd felé vezető úton.Zavar, hogy hasonló börgerizlésünk van.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..