GAZ-2975/-2330 Tigr

<blockquote rel="boki">Akkor a link:
http://www.dofiga.net/?post=13723

A 12,7 azért beszaladt az ajtón.</blockquote>

Ott maradt az ajtóban, csak a belso muanyag borítást torte be -ezt írták a kép alá.

<blockquote rel="silurusglanis"><blockquote rel="boki">Akkor a link:
http://www.dofiga.net/?post=13723

A 12,7 azért beszaladt az ajtón.</blockquote>

Ott maradt az ajtóban, csak a belso muanyag borítást torte be -ezt írták a kép alá.</blockquote>

Ez biztos nem maradt az ajtóban, akármi is volt (az olvadásból ítélve tuti fémnyaláb), és azok a sötétbarna cseppek nekem odaszáradt vérnek tűnnek.

Oroszul nem tudok de az arab számokat azért ismerem és az ominózus kép alá akárhogy is nézem(pedig elforgattam a fejem jobbra és balra is 90 fokkal) 7,62 van írva nem 12,7.

Oroszul nem tudok de az arab számokat azért ismerem és az ominózus kép alá akárhogy is nézem(pedig elforgattam a fejem jobbra és balra is 90 fokkal) 7,62 van írva nem 12,7.

Saját véleményed szerint? Ez nagyobbnak tűnik annál.

silurusglanis

Az eléggé elavult PG-7V is úgy át megy ezen mint fos a libán.Azt az ajtót biztos,hogy nem RPG találta el

Szerintem ennek standard 1 centis páncélzata van. A teljes értékű puskalőszer ezt is átüti közelről.
Amire használni akarják arra ez elég. De mintha látnék szegecseket a jármű oldalán. Lehet még számolnak azzal, hogy esetleg kerámiákkal erősítik.

Mackensen

10mm-es páncélt nincs értelme rárakni az csak holt tömeg.

???
Nem raknak rá páncélt, hanem kerámiát. Az alappáncél egy centi körüli.

Arra gondolok,hogy pusztán 1cm acél semmire nem jó,olyat biztos nem csináltak.Biztos van alap acél páncélja ami lehet akár 1 cm is de az is 100%,hogy van még más is beépítve.

Bármi lehet, de kétlem. Ebben a kategóriában ez a standard.
Olasz Puma, ebből van 4X4 változat is, de csak 6X6 változattal találtam képet nyitott ajtóval ahol látszik a páncél vastagsága
Puma6x6baum%20(3).jpg

Francia VBL Panhard
VBL_panhard_grenade_launcher_lance_grenades_France_French_army_002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Otocar Cobra
cobra2ju9.jpg

Ez a Tigr (SzPM1) verzió a belugyi csvédettséguapatoknál van a KTO muveleteknél használják. A katonai verzió az SzPM2 védettebb.

És ez mi? Látom, hogy MRAP-okhoz került, de egyáltalán nem úgy néz ki. Ettől eltekintve mindegyik általam felsorolt jármű óvja a személyzetet egy kerék alatt felrobbanó harckocsiakna hatásától. Viszont a MRAP-ok ennél jóval többet tudnak.

dudi
De a műanyag láthatóan megolvadt ahol a behatoló testtel érintkezett. 12,7 vagy más ilyet nem láttam még, hogy csinálna.

Talán a legelterjedtebb európai MRAP (lehet tévedek)
Német DINGO
dingo_2_05_of_11_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az MRAP az STANAG 4569 LvL4 az Iveco meg elvileg a Tigr STANAG 4569 LvL4.