Az az igazsag, hogy bizonyos kereteken belul sokmindennel foglalkozom. Geologus, gepesz es kornyezetvedelmi mernok vagyok, igy ezekkel a teruletekkel foglalkozom. Mivel a MOL-nal dolgoztam legeloszor, onnan jott az olaj es a gazipar.
Egyebkent, egy-két emberrel valószínűleg az eletbol, regrol ismerjuk egymast, de nem eroztem azon, hogy rajojjek kiket rejt a nev. Meg en sem adtam meg mindent, magamrol... Tul tavol van a politikai nezetunk sokaktól.... Meg aztan igen nagy bajban lennek, ha kiderulne ki vagyok, mondjuk a megrendeloimnek, eleg furcsan neznenek a kommentjeim miatt. Biztos keresztbe tennenek, ahol tudnának, mert elenleg a hazánkban igy mukodik a politika es a gazdasag. Ugyanis ez a ket szfera jol egymasba van fonodva... Nem is szoktam politikarol veluk beszelni, altalaban terelem a beszelgetes fonalat masra. Történelemre...Ok egyebkent azt hiszik rolam, hogy hithu fideszes vagyok. Bar volt 8 ev az eletemben, amikor megyei jogu varosban kozszereplo voltam, fideszes tamogatassal (önkormányzati bizottsági tag, de az nagyon regen volt, 94 es 2002 kozott....Egyebkent azert hagytam abba a kozeleti tevekenyseget, mert 2002-ben be kellett volna lepni a partba (Fideszbe) es el kellett volna koltoznom oda, ahol fantaziat lattak volna bennem. De akkor mar ott laktam ahol most is, es nem voltam hajlando sem mobilizalni magamat, sem belepni. Ez a valasztasi vereseg utan volt, akkor valt a fidesz egy lazabb, liberálisabb szervezodesbol egy vasfegyelmu -konzeratívnak festett- partta....... Nyilvan sokan igy tettek akkor, mint en... Korabban volt egy ideam, ami az volt, hogy ha tehetem, kell tennem a kozert is valamit.... Ma az osszes kozeleti tevekenysegem a tervezes.... Én liberális maradtam, míg a fidesz fordult a jobb és a szélsőjobb irányába. Ugye milyen érdekes MO-on, hogy a politika nem hagy békét senkinek, betüremkedik még a műszaki szakmákba is....
Aztan egy idoben tenyleg sokat dolgoztam kulfoldi cegeknek a magan olajiparban. De, manapsag inkabb a geotermikus energiaval, hideg- es termalkutakkak, viztechnologiakkal foglalkozom... Strandok, ipari vizellatas, kármentesítések, asvanyviz, stb.... Ez igy egyszeruen hangzik, de eleg nagy projektek. Ami elony, lehet itthon dolgozni rajtuk...