Gépkarabélyok

2019-óta van a 2-esből is.
Nem találkoztam még vele, de úgysem releváns a szempontunkból.
Kíváncsi vagyok a hármasra. Ár-érték tekintetében nagyon jó a kettes, de hagyott maga után kivetni valót. Az új nekem jobb minőségűnek is tűnik.

Nem találkoztam még vele, de úgysem releváns a szempontunkból.
Kíváncsi vagyok a hármasra. Ár-érték tekintetében nagyon jó a kettes, de hagyott maga után kivetni valót. Az új nekem jobb minőségűnek is tűnik.
Előrelépés az tuti és sok hiányosságot orvosol a hármas. Sajnos a meglévő ketteseket nem lehet hármasra frissíteni.

Bren 2 PDW.
34

A gépjárművezerőkre/szakszeméylzetre 2 veszély leselkedik miután kilőtték a járgányt és tfh túlélték az eseményt.
1. drónok - ezek ellen a legalkalmasabb, ember által cipelhető jelenlegi fegyverzet a sörétes fegyver.
2. lesvetés/ambush. Ekkor a lesvetők közeli távolságban vannak, max 100 méter.
Ezen belül hatásos is a sörétes fegyver. Továbbá a tűzharc intenzitása miatt nincs idő pontosan célozni, csak hozzávetőlegesen.
Erre is jó a sörétes.

Az ágyból való felkeléshez lelkierő kell, elkezdem a munkát!

• Tetszik
Reactions: nyugger
Kuurvára nem hatásos max sluggal de minden mást a legalapabb lágy kevlár is megfog.
A ruszkik nemrég fejlesztettek ki egy 100 m-re hatásos lőszert.
Az 5.56 ugyanúgy nem viszi át a kevlár+betét kombót.
A lágy részeket nagyobb esélyed van söréttel eltalálni, mint egy lövedékkel.

A ruszkik nemrég fejlesztettek ki egy 100 m-re hatásos lőszert.
Az 5.56 ugyanúgy nem viszi át a kevlár+betét kombót.
A lágy részeket nagyobb esélyed van söréttel eltalálni, mint egy lövedékkel.
Ha valakit meglősz söréttél mellényen az nemigen érzi meg 100.

Karabélylőszer meg bordatörés meg légmell.

Kétlem, hogy a sörétes puska a megoldás drónok ellen hosszú távon. Nincs jobb, azért használják most ezeket. De nem is jelentenek hatásos védelmet a 100+ km/h száguldozó FPV drónokkal szemben.

• Tetszik
Reactions: bel
A gépjárművezerőkre/szakszeméylzetre 2 veszély leselkedik miután kilőtték a járgányt és tfh túlélték az eseményt.
1. drónok - ezek ellen a legalkalmasabb, ember által cipelhető jelenlegi fegyverzet a sörétes fegyver.
2. lesvetés/ambush. Ekkor a lesvetők közeli távolságban vannak, max 100 méter.
Ezen belül hatásos is a sörétes fegyver. Továbbá a tűzharc intenzitása miatt nincs idő pontosan célozni, csak hozzávetőlegesen.
Erre is jó a sörétes.

Az ágyból való felkeléshez lelkierő kell, elkezdem a munkát!
Jajj, ezt a sok hülyeséget.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Úgy érzem, hogy ez a fegyver parasztvakítás kategória. A mostani ukrán/orosz konfliktus pont azt húzza alá, hogy nincs komolyabb értelme sem az átütést, sem a lőtávot növelni.
15 dolláros lőszer, meg gondolom wolfram magvas. Ami meg olcsóbb, az meg gyengébb is.