Soha egyetlen szóval sem kételkedtem az orosz légi győzelmekben.Tehát akkor miért nem hihető, hogy számtalan légi célt lőttek le az orosz pilóták, orosz rakétákkal? Ugyan olyan - igazából kicsit jobb ex SZU belpiacos Szu27/Mig29-eket - jobban képzett ukránokkal mint az arab pilóták voltak a yenkik/zsidók légi győzelme!
???Amerikai/zsidó légigyőzelem jóóÓ, az orosz róóÓsz, vagy hogy kéne ezt érteni ?!
Ok, és?Igen, egy rakat orosz ász lett, és 100+ km ről lőttek le ukrán Mig29-et, meg Szu-24-est is R-37 el, ami azért zorall, mert az AMRMAAM rekordja ha jól emlékszem élesben 40 km környékén van, jellemzően meg nem több mint 20 kili!
2021-ben szerintem kizárólag MIG-31-en volt. Mojd Obranna mindent elmagyaráz majd.Te most komolyan miről beszélsz?
Már az R-37 sem csak MiG-31 én van, az R-77 alap, hogy minimum fent van egy pár vegyesnél is, ha AA konfig van!
Ugye itt elhangzott, hogy az orosz haderő, csak 10% harcol az ukrán konfliktusban. És ugye a lelövések is ebben a konfliktusban történnek. Aminek egyik jellegzetessége, hogy Ukrajnának minimális a légiereje. Viszont volt ugye egy NATO-s/Törökországos összehasonlítás is. És a kérdés arról szólt, hogy mennyire terjedt al az egész orosz légierőben?Szóval nincs az orosz gépeken ilyen rakéta, de mégis lelőnek vele ukrán gépeket...
Kezd ez a dolog elég fura lenni most már...
Az orosz haderőben az elmélet és a gyakorlat közti szakadékokkal vannak gondjaim. Ugyebár van repülőgéphordozó, de nah... 2014-óta van rendszerben R-77, de mostanra terjed el. Van Ratnik harci ruha, de a nép maga veszi meg a felszerelését, ami valamiért nem olyan. Armata tank, Bumerang apc.