H-20 (Xian, Kína)

Csak úgy mondom.

Értem én de valljuk be 30 évvel ezelőtt Kínában a mig-21 klón volt a csúcsgép.
És íme az elmúlt 10 év termése.
This is THE best era for Chinese military enthusiasts. In the past ten years, we have witnessed the launch/commission of J-20, J-15, J-10C, J-31, H-6N, Type 52D, Type 055, Type 001, Type 002, DF-26, DF-31A, DF-41......, now the launch of the first Type 075!

Ami még potensebbé teszi ezeket azok a fegyverek :
PL-9 =R-73
PL-12 R-77 Aztán jöttek C vagy d változat is a PL-12-ből.
Utána jöttek már nyugati megfelelők Az oroszok itt lemaradtak.
PL-15=aim-120D
PL-10= Aim-9X

Értem én de valljuk be 30 évvel ezelőtt Kínában a mig-21 klón volt a csúcsgép.
És íme az elmúlt 10 év termése.
This is THE best era for Chinese military enthusiasts. In the past ten years, we have witnessed the launch/commission of J-20, J-15, J-10C, J-31, H-6N, Type 52D, Type 055, Type 001, Type 002, DF-26, DF-31A, DF-41......, now the launch of the first Type 075!

Ami még potensebbé teszi ezeket azok a fegyverek :
PL-9 =R-73
PL-12 R-77 Aztán jöttek C vagy d változat is a PL-12-ből.
Utána jöttek már nyugati megfelelők Az oroszok itt lemaradtak.
PL-15=aim-120D
PL-10= Aim-9X
Olyanok lehetnek, mint a kínai BMW.

• Tetszik
Reactions: fip7
A szükség nagy úr ! És a H-20-as még mindig sehol :(
Ugyanaz, mint az orosz fegyverekkel. Ott vannak azok még attól, hogy nem mutatják őket. Valószínűleg a H-20 is minimum épül már, vagy korai berepülés alatt állhat. Az viszont biztos, hogy abban zseniálisak a kínaiak, hogy több-kevesebb modern köntös mögött értékelhető, akár komoly harcérték mellett használjanak ki 200 %-ig régi, de jól bevált, időt álló konstrukciókat.

Ott vannak azok még attól, hogy nem mutatják őket. Valószínűleg a H-20 is minimum épül már, vagy korai berepülés alatt állhat.

Az meglehet ;)

Cfnx-fyixias1576187.jpg

https://defence-blog.com/news/new-stealth-bomber-spotted-in-china.html

Gyűlölom ezt a szivárogtatási formát!!! Ez már bevett szokás lett náluk.
Mi a fenének nem lehet kitenni egy rendes képet a gépről??

A szélcsatornában egy B-2-s van ;)
Roni képén meg egy X-47B :)
Azt szeretem a kínaiakban, hogy kreatívak.... :rolleyes:

• Tetszik
Reactions: Rotten878
https://en.topwar.ru/170918-xian-h-...skogo-strategicheskogo-bombardirovschika.html

Egy érdekes részlet!
Ez most mit akar jelenteni?
The prototype H-20 took to the air in 2013, but for a variety of reasons the aircraft is still not brought to mind. One such reason is a problem with the engines. In principle, this problem today is characteristic of a whole new and promising aviation Chinese development.
Hogy a prototípus már 2013-ban levegőbe emelkedett, de azóta sem történt komolyabb előrelépés, megfelelő hajtómű hiánya miatt, ami úgy általában az egész kínai repipar szűk keresztmetszete.

Ennek Kina szempontjabol van strategiai ertelme, vagy csak "szorjak mindenre a penzt mert most van mibol" ? Hova kuldenek, az oroszok ellen?o_O

Ennek Kina szempontjabol van strategiai ertelme, vagy csak "szorjak mindenre a penzt mert most van mibol" ? Hova kuldenek, az oroszok ellen?o_O
Hát ugye a nukleáris triádnak ez is a része. Meg aztán mint bebizonyosodott hagyományos háborúkban is felhasználhatóak.