Most futottam bele ebbe az előzetesbe
És eszembe jutott, hogy nagyon hasonló témában már készült egy ilyen film, amit sose volt alkalmam megnézni
Meg is van a vasárnap délutáni programom!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mert inkább az emberre, a személyre fókuszálnak, mint a mesterlövészek harcát bemutató látványos akciójelenetekre.Kicsit uncsi.
Pont nem azért. Ezt a testcserés marhaságot már láttuk. A lövöldözés meg csak ront a helyzeten.Mert inkább az emberre, a személyre fókuszálnak, mint a mesterlövészek harcát bemutató látványos akciójelenetekre.
Melyik filmről beszélsz pontosan? A Csata Szevasztopolért-ban semmiféle testcsere nem volt. A lövöldözés csak ront a helyzeten??? A világ legeredményesebb mesterlövész nőjéről szóló filmben ne legyen lövöldözés? Nem igazán értem mire gondolsz. Én az Amerikai mesterlövészhez képest keveselltem az akciójeleneteket, pedig többszörös mennyiségű ellenséget küldött a túlvilágra, mint az amerikai kollégája.Pont nem azért. Ezt a testcserés marhaságot már láttuk. A lövöldözés meg csak ront a helyzeten.
Mi a vélemènyetek erről a filmről érdemes letölteni? Elég vegyes az értékelése.
Egy ideje vadászom, de nem találom sehol. Honnan nézed?Én most ezt néztem: https://www.imdb.com/title/tt8060774/ Nagyon tetszett.
Elolvastam hozzá a háttérsztorit is:
http://foreignlegion.info/1976-loyada-hostage-rescue-mission/
Én letöltöm őket. Nkóró vagy kalózöböl. Gondolom az utóbbi volt, mert angol felirattal néztem.Egy ideje vadászom, de nem találom sehol. Honnan nézed?
Az előbbin nem kapom, a másodikat nem használom nagyon rég. Na de akkor körül nézek, ha kint van a film.Én letöltöm őket. Nkóró vagy kalózöböl. Gondolom az utóbbi volt, mert angol felirattal néztem.
https://openpirate.org/search.php?q=15++war&cat=0Az előbbin nem kapom, a másodikat nem használom nagyon rég. Na de akkor körül nézek, ha kint van a film.
Egyszer nézhető. Jobb mint a Pearl Harbor, de attól még "B" kategóriás.Valaki látta az új Midway-t?
Valaki látta az új Midway-t?
Valaki látta az új Midway-t?
Ahhoz képest, hogy egy alacsony költségvetésű félm, nekem tetszett.Mi a vélemènyetek erről a filmről érdemes letölteni? Elég vegyes az értékelése.
És a főszereplő egy izraeli átépitett T55 Tirán,és látható benn egy Super Frelon helikopács isAhhoz képest, hogy egy alacsony költségvetésű félm, nekem tetszett.
Látszik a 105 mm L7 ágyúÉs a főszereplő egy izraeli átépitett T55 Tirán,és látható benn egy Super Frelon helikopács is
Ahhoz képest, hogy egy alacsony költségvetésű félm, nekem tetszett.