Nyilván a helyén kell kezelni, én sem akarok spoilerezni, de ez egy mozifilm, nem egy titkos manual amit most oldottak fel, helyén kell kezelni.Nagyon!
Persze, értem az indokot, ezért nem is akadok fönn rajta
EW zavarás sincs, mert a vásznon az se látszik.
Az S-125 meg ugye azért van, mert egyrészt jól néz ki és mindenki látja, hogy SAM egység, másrészt nincs konkrétan kimondva, de Iránba mennek valószínűleg, így régi szovjet vasak és F-14 is van.
Ami miatt nincs HARM, hogy egyszerre van földi és légi fenyegetés. És a légi fenyegetés a komolyabb, azt a Szu-57 jelenti.
Nem lövöm le a poént ha azt mondom azok elől bújkálnak, mert nem mernek velük szembe szállni. Ezért inkább megpróbálnak észrevétlenül becsúszni.
Ha mindenki megnézte a filmet akkor részletesebben ki tudjuk beszélni
Megint nem poén lelövésből de bőven 3 km alatt repülnek végig nagyjából 800-1200 km/h között.
Ez is egy opció, de inkább azért nézd meg, mert valószínűleg ez az utolsó olyan valóban látványos repülős film, amiben igazi gépek igazi manővereket hajtanak végre, minimális CGI (ellenséges egységek) mellet. Elképesztően nagy tisztelgés a repülés szerelmesei előtt a film. Szerintem.
Szerintem abszolút!
A célja az hogy szórakoztasson, azt meg hozzá szerintem 100%-ban! Inkább ilyen példa legyen a mai fiatalok előtt, mint egy valamilyen elektromos rollerező csőgatyás füves fasz rapper, több ilyenre lenne szükség!