Haderő fejlesztési tippmix

Status
Not open for further replies.
Ha a BTR-ek rendszeresített számát nézzük és a csehek darabszámát is érdemes figyelembe venni mert valamiért hasonlóan darabszámozunk, akkor így biztos több Puma lesz mint 100 darab, sőt elképzelhető a licenc gyártás is, és részben ezért is várathat a bejelentése, mert tárgyalhatják a gyártást vagy alkatrész gyártást.
Lynx kizárva mert nem KMW

Mivel mostanság olyan is van, hogy kilóra megvesznek osztrák fegyver céget akár a pandur is elképzelhető, mivel nem megy elég jól a szénája szerintem a cégnek, de kiváló lehet technológia transzfernek a cég és Btr-ek egy jelentős részének leváltásába, de természetesen teljes gyártásban.

Persze inkább esélyes a Boxer, mert KMW elsőszámú piroitást élvez, de valszeg nem fogják engedni semmilyen gyártását így kicsi az esély rá.

Ha Patriát akarnának venni akkor a lengyelek révén már rég meg lehetett volna tenni, de nem teszik így kicsi az esély rá.

Én így személy szerintem ezzel nagyon meglennék elégedve, leírnám az optimista hozzáállásomat.

Ha a BTR-ek rendszeresített számát nézzük és a csehek darabszámát is érdemes figyelembe venni mert valamiért hasonlóan darabszámozunk, akkor így biztos több Puma lesz mint 100 darab, sőt elképzelhető a licenc gyártás is, és részben ezért is várathat a bejelentése, mert tárgyalhatják a gyártást vagy alkatrész gyártást.
Lynx kizárva mert nem KMW

Mivel mostanság olyan is van, hogy kilóra megvesznek osztrák fegyver céget akár a pandur is elképzelhető, mivel nem megy elég jól a szénája szerintem a cégnek, de kiváló lehet technológia transzfernek a cég és Btr-ek egy jelentős részének leváltásába, de természetesen teljes gyártásban.

Persze inkább esélyes a Boxer, mert KMW elsőszámú piroitást élvez, de valszeg nem fogják engedni semmilyen gyártását így kicsi az esély rá.

Ha Patriát akarnának venni akkor a lengyelek révén már rég meg lehetett volna tenni, de nem teszik így kicsi az esély rá.

Ez a felállás nagyon tetszene nekem. Most leírnám, ami nagyon bejönne szállítógép terén: 2 db KC390-es, 1 db C390-es, vagy 3 db C130-as. 127 Puma vagy ugyanennyi Ascod, Nasams 2 , a 4x4-esek terén: Yalcin és az NSM esetleg még valami meglepetés,felőlem, lehet bármi. Az Ascod-ot csak azért írtam, a 8x8-asok terén, ha netán a Pandur 2-es mellett döntenénk,akkor valami alkatrészgyártásba is beszállhatnánk, mert szerintem a gyártás nem valószínű, de sosem tudni,mivel megvettük ezt az osztrák céget.

Ez a felállás nagyon tetszene nekem. Most leírnám, ami nagyon bejönne szállítógép terén: 2 db KC390-es, 1 db C390-es, vagy 3 db C130-as. 127 Puma vagy ugyanennyi Ascod, Nasams 2 , a 4x4-esek terén: Yalcin és az NSM esetleg még valami meglepetés,felőlem, lehet bármi. Az Ascod-ot csak azért írtam, a 8x8-asok terén, ha netán a Pandur 2-es mellett döntenénk,akkor valami alkatrészgyártásba is beszállhatnánk, mert szerintem a gyártás nem valószínű, de sosem tudni,mivel megvettük ezt az osztrák céget.
Mondjuk a csehek lenyúlták az ötletemet....

Excalibur army nevezetű cseh cég licenceli a pandur 2-öt és Ázsiában forgalmazzák.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Indonéziáznak

Mondjuk ettől még megvehetjük a pandur céget és a csehek is nekünk fizetik a licenc díjat XD

Mondjuk ettől még megvehetjük a pandur céget és a csehek is nekünk fizetik a licenc díjat XD
Pandur céget???? WTF!?!
Meg akarod venni az egész GDLS-t? :eek::hadonaszos::p:D
Vagy megelégszel a GD European Land Combat Systems-zel?
Merthogy a licence-szel ő rendelkezik. ;)
A csehországi gyártást a VOP CZ szervezte. Az első példányok meg a Steyr osztrák üzemeiben készültek, ami a GD leányvállalata. Az eredeti Steyrt meg már széthordták!

Nem tudom elégszer a nagy klasszikust idézni:
de egy tájékozatlan pöcs vagy aki nem tud semmit, de fölöslegesen próbál okoskodni, de ahoz ész is kellene.

Igen az idézet kifejezetten
Pandur céget???? WTF!?!
Meg akarod venni az egész GDLS-t? :eek::hadonaszos::p:D
Vagy megelégszel a GD European Land Combat Systems-zel?
Merthogy a licence-szel ő rendelkezik. ;)
A csehországi gyártást a VOP CZ szervezte. Az első példányok meg a Steyr osztrák üzemeiben készültek, ami a GD leányvállalata. Az eredeti Steyrt meg már széthordták!

Nem tudom elégszer a nagy klasszikust idézni:

Igen az idézet kifejezetten rád vonatkozik.

Legyen meg itt is... hátha ez lesz jó tipp :)

Na, urak! Mivel nem bírok magammal, ezért ünnepi bejelentést teszek. Az alábbi dolog kerülnek beszerzésre:
3 db KC 390-es, plusz egy C390-es az utóbbi 2026 után.
24 db Yalcin
48 db NSM
90 Puma, valamint
110 Boxer.
A rakétarendszer nem nagyon valószínű, hogy Nasams lesz. (Aster) Ezen kívül kiírásra kerül az APC beszerzés,ahol az alábbiak fognak indulni: Piranha, Pandur 2, Pars, Stryker, Patria kizárva, mivel megbízhatatlan szövetségesek. Ezen felül 2 meglepi: 8 db Astros és 8 MLRS 270-es. Az utóbbi kettő később bejelentve. Ezen felül valószínű, 24 db Cesar és 24 Eva.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):rolleyes:

Remélem, tetszik nektek! :p:p Én személy szerint elfogadnám!:rolleyes::rolleyes:

A Patria annyira lenne kizárva, hogy ott a lengyeleké amire korlátlan exportjogaik vannak és saját fejlesztéseik :D
Amúgy vannak benne felesleges képességhalmozások amit igazából egy típusban meg lehet oldani.

RÉSZEREDMÉNY:

116405846_2983938331732592_7681660793579996611_n.png

En errol nem is tudtam, azaz sokan masok sem, nem veletlenul rohejesen alacsony az osszes szavazatok szama. :)

Tedd nyugodtan. Úgy lesz releváns a szavazás l.
Kösz, csak nem téged cseszegetnek ezért. :D
Látod kamm nem is tudott erről, aztán leszólja a 72 szavazatot, pedig az nem is olyan rossz. Főleg mert a Boxer elég egyértelmű volt sztem. Na mindegy, ez a mostani, kemény lesz, értem. :)

• Tetszik
Reactions: SilvioD
Status
Not open for further replies.