"Modernizált" AK használatban van?Ezt átrakom ide is.
Azt hittem elengedték azt a projektet és CZ Bren megy mindenhová...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
"Modernizált" AK használatban van?Ezt átrakom ide is.
Ez így van. Csak van még kurva sok lőszer és lehet fejleszteni a lőkészséget ezzel is, valamennyire modern körülmények közt."Modernizált" AK használatban van?
Azt hittem elengedték azt a projektet és CZ Bren megy mindenhová...
Szerintem ez totális tévút! A két fegyvert teljesen másként kell kezelni, mert teljesen mások a kezelőszervek.Ez így van. Csak van még kurva sok lőszer és lehet fejleszteni a lőkészséget ezzel is, valamennyire modern körülmények közt.
Ebben is van valami.Szerintem ez totális tévút! A két fegyvert teljesen másként kell kezelni, mert teljesen mások a kezelőszervek.
AK val nem lehet lőkészséget fejleszteni, ha alapból Cz a fegyvered.
Olyan ez mintha automata váltós autóval gyakorolnál, hogy jobban menjen a manuális autóddal a vezetés.
A 7en láttam a Szandai vitorlázó reptér fölött alacsonyan röpködi egy sötétbarna Pumát.
A felségjelzést nem tudtam kivenni.
Tud róla valaki valami konkrétumot?
Boszniában futós lövèszeteink voltak.Szerintem ez totális tévút! A két fegyvert teljesen másként kell kezelni, mert teljesen mások a kezelőszervek.
AK val nem lehet lőkészséget fejleszteni, ha alapból Cz a fegyvered.
Olyan ez mintha automata váltós autóval gyakorolnál, hogy jobban menjen a manuális autóddal a vezetés.
Én mondok sokkal jobbat, gyakorolj úgy ahogy háborúzni fogsz. Csűrhetjük csavarhatjuk, az AK-n a büdös életben meg nem tanulod a záraksztót kezeleni, vagy tárat cserélni a CZ-n, de még egy egyszerű mozgás előtti ki és visszabiztosítást sem.Boszniában futós lövèszeteink voltak.
Mert nem volt elég lőszerünk.
Mindenki 21db-ot kapott.
100-200-300 méterre körkörös mellalakra.
Így a tűzcsoport elmèletben 840 köregysèget lőhetett.
Majd 30 tűzcsoporthoz csatlakozott egyszer 3 spanyol.
Kaptak csupasz AK-t ami nekünk volt a G36 helyett.
A 3 tűzcsoport az első 6-ban végzett.
3-6-ig.
Először lőttek ak-val.
Egyszerűen mert a lőkèszsègük jobb volt.
Nem adott fegyverrel, hanem általánosságban.
Mivel az ő lőkikèpzèsük nem annyiból állt, hogy pásztázott lőtav/csapott cèlgömb.
Ahogy amikor sportlövő gyerek bejött katonának rögtön a legjobb lövők között volt.
Ak-val meg szvd-vel is. Pedig előtte csak kis 22-es sportpuskaval lőtt.
Mert figyelt a lègzèsère, hogyan húzza az elsütőbillentyűt,stabilan fogja a fegyvert stb.
Ezt lehet az ak-val is gyakorolni.
Ha közben lőnek eleget a cz-vel is, akkor ez nem probléma,hanem pozitívum.
Máshonnan hozva példát, rallysok is használnak gyakorlásra sokkal olcsóbb autókat, nem csak azt amivel versenyeznek. Így fejlesztve magukat.
A BREN-jeink 5,56-os kaliberűek?Ebben is van valami.
Igen századszorra is azok maradtak.A BREN-jeink 5,56-os kaliberűek?
Tuti?Igen századszorra is azok maradtak.
miért lenne más?!?A BREN-jeink 5,56-os kaliberűek?
Egyértelműen az az ideális amit írsz, de a lőkèssèget más fegyverrel is fejleszthető.Én mondok sokkal jobbat, gyakorolj úgy ahogy háborúzni fogsz. Csűrhetjük csavarhatjuk, az AK-n a büdös életben meg nem tanulod a záraksztót kezeleni, vagy tárat cserélni a CZ-n, de még egy egyszerű mozgás előtti ki és visszabiztosítást sem.
Multikaliberes...miért lenne más?!?
NATO szabványra térünk át...
Létezik 7,62x39mm-es verziója, de mi pont ettől a lőszertől szeretnénk megszabadulni és a NATO csatalakozás után 20 évvel át állni a NATO szabvány 5,56-osra.Multikaliberes...
Marketingmese. Majdnem annyiba kerül az átalakító készlet mint egy kész fegyver.Multikaliberes...
Nem mondod?Létezik 7,62x39mm-es verziója, de mi pont ettől a lőszertől szeretnénk megszabadulni és a NATO csatalakozás után 20 évvel át állni a NATO szabvány 5,56-osra.
Annyi azért nincs.Éppen azért kérdeztem, mert egymilliárd ilyen lőszerünk van.