Megint van benne hiba sajnos:
- Biztos az a 17 magyar alakulat? Nem vagyok benne biztos, hogy annyit fel tudnék sorolni.!
- Biztos vagyok benne, hogy az LMV 1 a 6,5 tonnájával sosem volt Stanag 4 -es ballisztikus fenyegetések ellen védett.
De szerintem az újabb fejlesztett verzió sem tudja ezt a 8,1 tonnájával.
- Ez csak egy kis pontosítás, nem feltétlen hiba! A 101-est vicces Vijjogó Sasoknak hívni. A rikoltó talán egy kicsit idevalóbb fordítás. De a "légi-támadó" tükörfordítása sem pontos szerintem. Ezt magyarul inkább légimozgékony vagy légiroham hadosztálynak fordítanám.
- úgy veszem észre a kerekes járművek kerékképletével hadilábon állsz. Ezt több helyen is elrontottad.
Az F-MTV 4 kerekű, és minden kereke hajtott (ez terepjáró eszközöknél elkerülhetetlen). Ezért 4x4-es. Nem pedig 2x2-es. Olyan nincs!
Esetleg 2 kerék meghajtású motorok...
- Az UH-60M-re még nem pévastem sehol olyat, hogy "
roham szállító helikopter"
Az egy szimpla közepes többfeladatú (utility) helikopter.
- A Mi-24P-n nem UB-32-57 van 32db S-5-tel, hanem a 20db S-8-as rakéta hordozására alkalmas B-8V20 (elég megszámolni a rakétaindító csövek számát! aföldön piheno gépen könnyebb)
Lehet, hogy már ezek a szerbektől vannak?
- A Centauro B1 meg továbbra is 8x8-as. (Elképzelésem sincs, hogy a 3x2 hogy jött ki... )
- A növénnyel való álcázást valamelyest alkalmas a hőkamerák ellen is, ugyanis a növény nem olyan hőmérsékletű, mint a páncél test. Természetesen egy élő embert az így összehozott hőkép nem fog átverni, de ha egy Ai alapú mesterséges képelemző szoftver fogja figyelni az adott területet, akkor az nem biztos, hogy harckocsiként azonosíja az így kapott kontúrt. Megjegyzem, hogy a tataiak nem nagyon erőltették meg magukat az ágak mennyiségével
- Az Iveco LMV nem a NMS-nek megfelelő kategória. Ha már török megfelelőt keresel, akkor a megfelelője az Ilgaz II . Az olaszok 6,1 tonnás járműve és az NMS között lévő 3 tonna különbség már nem engedi meg, hogy egy kategóriát említsünk.
- azon a képen, ami így lett kommentálva:
nem szakasz van, hanem raj.
- Az Ural 4320-as is 6x6-os jármű!