Ezt SzBK mondta így. Csak nem tudom eldönteni hogy félrebeszélt vagy visszahoztak itt is valami régi megnevezést.Szerintem novák mint köztársasági elnök és főparancsnok, csak balfasz az újságíró.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezt SzBK mondta így. Csak nem tudom eldönteni hogy félrebeszélt vagy visszahoztak itt is valami régi megnevezést.Szerintem novák mint köztársasági elnök és főparancsnok, csak balfasz az újságíró.
Akkor reggel ők voltak Ferihegyen.Most dörgött el 4 Apache Soroksár fölött, a Duna felé. Telóval sikerült pár szar képet csinálnom.
Ma reggel 5 Apache és 1 Chinook parkolt Ferihegyen.Akkor reggel ők voltak Ferihegyen.
@krisss :
In general, the Hungarian Armed Forces view the Adaptive Hussars 2023 exercise as the first major and combined test of the new structure adopted in recent years with partially reorganized formations and newly introduced weapon systems
Szerintem azt hogy a tüzérosztálynak ez az első nagy gyakorlata PZH-val@krisss :
Ez mit is jelent?
Nem az összetett mondat második felére gondoltam, hanem az elsőre, amit meg is vastagítottam.Szerintem azt hogy a tüzérosztálynak ez az első nagy gyakorlata PZH-val
Ugyanazt jelenti. A tüzérosztàlynak teljesen új a szervezeti felèpítése.Nem az összetett mondat második felére gondoltam, hanem az elsőre, amit meg is vastagítottam.
Ok, csak itt a Honvédség (!) új struktúrájáról ír a cikk. Itt most ez egy félreérthető mondat, vagy megmaradt valami a szittya rendszerből?Ugyanazt jelenti. A tüzérosztàlynak teljesen új a szervezeti felèpítése.
Nemnagyon. Szerintem szimpla újságírói baki.Ok, csak itt a Honvédség (!) új struktúrájáról ír a cikk. Itt most ez egy félreérthető mondat, vagy megmaradt valami a szittya rendszerből?