Talán ez?1:15 nèl az milyen quadrokopter?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Talán ez?1:15 nèl az milyen quadrokopter?
Az lessz. Köszi.
Passz èn most full mással foglalatoskodom.Bekaperspektivabol van már valami vélemény, vagy azért varjam man meg a gyakorlat véget a türelmetlen fejemmel?
Minden nagyon szép minden nagyon jó mindennel meg vagyok elégedve.Bekaperspektivabol van már valami vélemény, vagy azért varjam man meg a gyakorlat véget a türelmetlen fejemmel?
Fórumozik baszod.
KK kal. szakalappal nem rendelkező kk kal a zöme egyenértékű simán. Nem tudom tudod e de a tartalékosok java részt valójában legénységi állományt visz azon belül is KK-t. Rendfokozat nem számít tartalékosként.
Nem tudom volt e már.
De egyrèszt kiemelnèk egy mondatot.
Az ezredes úr szerint.
"A tartalèkos katonák egyenèrtèkűek a műveleti alakulatoknál szolgáló katonákkal."
Namost.
Ez hülye???
Demens?
Aki ki meri jelenteni hogy 20 nap felkèszítèssel + èvi 15 nappal azok az emberek ugyanolyan szintén vannak, mint az aktív állomány.
Nem tudom mi a rosszabb.
Ha hisz ebben.
Vagy ha tudatosan hazudik.
Masrèszt a 25 èvet leszolgált különleges főhadnagy oktatása mellett 6m en 6 ember fekszik.
Ès hamár nem adnak nekik fegyverszijat akkor legalább a nagyon különleges meg az ezredes úr meg a többi szóljon már nekik, hogy az első csattot is tegyèk hátra a fegyveren.
Így alkotva egy retek hurkot belőle.
Ezt átvetve a fejük ès az egyik karjukon.
Így aránylag használható szíjat kapnak.
Eszem faszom megáll ezen a színvonalon.
Ami a különleges dőhadnagyúr szerint már jó. Bazzzzzzdddddmeg.
Nem a vezèrezredesnek kell talpig vasban parolázni.
Hanem ilyen alap dolgokat megtanítani az állomanynak.
Mert az első tűzharc 3. percèben a fele vagy halott vagy sèrült lessz.
A többi meg szalad majd vissza.
Na most lehet tènyleg NATO kikèpzèst emlegetni!
Szègyen a köbön.
Ne magyarázd már meg a faszságot! Bazdmeg!tök fölösleges annyi hogy jól néz ki. de úgy szar vállváltáskor
Ja ha èhezel meg is főzheted.nekem egyébként szerencsém kicsi vagyok nekem 2 ponton rögzítvel is tökéletes az ak bőrszíjjal. volt fegyverszíjam többféle már egy sincs nekem a bőr tökéletes ak ra.
Alulnezet
Ettől kicsit paranoid leszekMinden nagyon szép minden nagyon jó mindennel meg vagyok elégedve.
ezért kell csak a nyakba akasztani (1 pontosan vagy 2 pontosan az mind1) ehhez tökéletes a bőrzsíj is (én pl jobban szeretem a sima szíjat mint az összevissza hurkokat.) be kell álítani a hosszát a bőrszíjal szerintem semmi probléma. azt tudja amit egy szíjnak tudnia kellNe magyarázd már meg a faszságot! Bazdmeg!
Melyik fog itt gyengèbb kèzzel(domináns szembe bele se menjünk)lőni???
Nèzd már meg hogy van rajtuk a fegyver.
Ahhoz hogy lőni tudjanak először át kell emelni a fejükön.
Tarcserènèl zavaró mert odalóg.
Beleakadsz.
Ha valamire kell a 2 kezed,vissza kell akasztanod a nyakadba.
Ha kell pisztolyra hogy a faszomba váltasz ha nincs rajtad a fegyver?
Eldobod?
Akkor tedd egypontosan a nyakadba csak.
Megnèzem pár nap 12 óra hordás
utam hogy fog mozogni a fejed.
Túdom te már ezen is túl vagy ezerszer.
Amúgy ez a videó ès ahogy mozognak a tartalèkosok rajta az "ahogy ne csináljuk" legjobb pèldáj.
hallod a pája széléről dumálsz edzősködj valamelyik TVZ-nél . Simán kapnál jó beot persze a papír itt is papír pár tanfolyamot el is kell végezni (kiképzés) . Van olyan hogy képezd a kiképzőt és ez egy kiképzés. A rutin a kiképzők kiképzésénél kell hogy jelenlegyen. egyébként a kiképzőnek is elengedhetetlen a rutin de azt azt képzőnek meg pláne.Ja ha èhezel meg is főzheted.