??Megtévesztő lehet az is, hogy sokkal több robbanást hallunk a videón, mint becsapódást. Csak ne feledjük, hogy a CG4, egy lövéssel 2x durran. Egyszer lövésnél, egyszer meg a becsapódáskor!
Nem hülyèk vagyunk. Fórumozók. Tudjuk.
Spec szerintem az utolsó nem talál. Mobilon látom ahogy mellèmegy.videón ugye 2 CG4-es kezelőpárt látunk dolgozni. Ha alaposan megnézzük a videót, akkor látszik, hogy a jobb oldali kezelő - amelyik szemben volt a céllal - minden lövéssel (a videón 3-at lő) eltalálta a célt.
Na.bal oldalinál az első lövéssel szerintem eltalálta ugyan a célt, de lepattant róla, ugyanis olyan helyen volt a becsapódás porfelverése, ahova irgalmatlanul mellé kellett volna lőni.
Csak neked megnèztem nagy tv-n.
Rossz a szög.
De valószínü a nekünk jobboldali páros kicsit jobbról.
A baloldali talán kicsit balról van a gèpnek.
Cg-t nem de rpg-t jóparszor láttam megpattanni.
Legtöbbször jó messze durrantotta el magát.
Szerintem ez nem lepattant. Hanem kicsit mellè, vagy kicsit fölè ment. Így csapódott oda ahová. Nem irgalmatlanul mellèlőtt, hanem lehet csak 10 centire kerülte el a cèlt. Ès ezèrt csapódott oda ahová.
Egy emelkedön áll a gèp. Így a mögötte lèvő domboldal a csapódik.
Az utolsó meg simán mellè megy.
Tv-n a jobboldali párosnál rohadt jól látszik a röppaja minden lövèsnèl! Hiszen fekete füstcsíkot húz maga után.
Szóval jobbra mellè megy. Ne mond már hogy monitoron nem látszik.
Sajnos a bal párosnál nem látszik a röppája.
Szóval 60% találati arány. Max 300m-ről.
Meg van szabva mennyit lőhet valaki 1nap cg-vel.Amiatt van bennem pesszimizmus hogy gondolom a kamerás az veszi az egész bemutatót aztán összevágnak belőle valamit, ergo vagy abszolút nem érdekelte őket hogy mi lesz benne...vagy tényleg nem voltak jobb lövések
Èn 2-re emlèkeztem. De úgylatszik nem annyi mert a jobboldali 3-mat minimum lő.