Inkább fordítva a mennyiségeket.Simogassuk meg a mérges Biden bácsi fejét és nagyon gyorsan vegyünk 15-20 db apache-ot meg csapjanak hozzá vagy 6 chinook-ot....!És mindenki megnyugszik...főleg én!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Inkább fordítva a mennyiségeket.Simogassuk meg a mérges Biden bácsi fejét és nagyon gyorsan vegyünk 15-20 db apache-ot meg csapjanak hozzá vagy 6 chinook-ot....!És mindenki megnyugszik...főleg én!
Nagyon drága mulatság lenne ez nekünk, pláne fenntartani utána! De nem lenne rossz! Én egy 10 db T-129 is megelégednék a törököktől! A Chinnok jöhet!Simogassuk meg a mérges Biden bácsi fejét és nagyon gyorsan vegyünk 15-20 db apache-ot meg csapjanak hozzá vagy 6 chinook-ot....!És mindenki megnyugszik...főleg én!
A magyar katonák felkészültek, gyorsan és precízen hajtják végre a feladatokat a haderőfejlesztési programnak köszönhetően a 21. századi kihívásoknak megfelelő eszközökkel - hangsúlyozta Benkő Tibor honvédelmi miniszter kedden Újdörögdön, a Black Swan 2021 nemzetközi gyakorlaton.Benkő Tibor hangsúlyozta: Magyarország regionális különleges műveleti parancsnokság létrehozásába kezdett, amely a NATO-n belül egy képességhiány. Azt mondta, ezt a képességet vizsgáztatták néhány héttel ezelőtt, több nemzet részvételével. Az ellenőrök megállapították, hogy elérték a műveleti alkalmazás kezdő szintjét, a teljes képességet pedig 2023 végére kell elérni.Benkő Tibor: A magyar katonák felkészültek
A magyar katonák felkészültek, gyorsan és precízen hajtják végre a feladatokat a haderőfejlesztési programnak köszönhetően, a XXI. századi kihívásoknak megfelelő eszközökkel – hangsúlyozta Benkő Tibor honvédelmi miniszter kedden Újdörögdön, a Black Swan 2021 nemzetközi gyakorlaton.magyarnemzet.hu
De jó kis videó! Nesze neked Zrínyi Média! Ilyeneket sokat! Amúgy meg tartom, hogy kell nekünk egy pár Chinook!Hungarian special operations forces jump from Big Windy during Saber Guardian 21
Hungarian special operations forces held paradrop training with CH-47 Chinooks from the 12th Combat Aviation Brigade, Wings of Victory, over Szolnok, Hungary in June during Saber Guardian 21, part of the DEFENDER-Europe 21 series of exercises. (U.S. Army video by Sgt. Joshua Skorski)www.dvidshub.net
Azt nem tudom hogy ebből a tesztből mi lett, vagy ki és mit tesztelt, de júliusban is több alkalommal is nagy hatótávolságú drónok tesztelését tervezik...Lehet hogy a drónnal kapcsolatban lesz valami... június közepén három napig valamit tesztelni fognak.