Ne vedd a lelkedre!Hát jó.... Akkor meséld el nekem, hogy ez szerinted miért probléma.
Én személy szerint örülök, hogy külföldön volt lehetőségük hadgyakorlaton részt venni.
Full komolyan gondolja.
És nem is röhögi el!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ne vedd a lelkedre!Hát jó.... Akkor meséld el nekem, hogy ez szerinted miért probléma.
Én személy szerint örülök, hogy külföldön volt lehetőségük hadgyakorlaton részt venni.
Vezesd már le légy szíves, hogy ez mi a francért lenne így.Értem én. Majmoltatjátok már az Önkéntes Területvédelmi Tartalékosokkal is az USA-t. Csak akkor milyen területvédelmi katona lesz az ilyen, amely az USA-hoz lojálisabb, mint Magyarországhoz?
Sejtettem, hogy ez lehet a helyzet..Ne vedd a lelkedre!
Full komolyan gondolja.
És nem is röhögi el!
Nyilván egy egy hónapos kiképzés miatt odakint vérszerződést is kötöttek.Értem én. Majmoltatjátok már az Önkéntes Területvédelmi Tartalékosokkal is az USA-t. Csak akkor milyen területvédelmi katona lesz az ilyen, amely az USA-hoz lojálisabb, mint Magyarországhoz?
NEEE, kérlek Ne!Vezesd már le légy szíves, hogy ez mi a francért lenne így.
Nyilván egy egy hónapos kiképzés miatt odakint vérszerződést is kötöttek.
Csak azt nem tudom, hogy akkor most Benkő papa kihez lesz hű, mert ő ugye keleten és nyugaton is tanult....
Kiképzés, gyakorlat, tapasztalatszerzés mond vmit? Plusz nem kis motiváció lehet, hogy tartalékosként ilyen progiban részt vehetsz.Értem én. Majmoltatjátok már az Önkéntes Területvédelmi Tartalékosokkal is az USA-t. Csak akkor milyen területvédelmi katona lesz az ilyen, amely az USA-hoz lojálisabb, mint Magyarországhoz?
Jaja, ezért lesz katari nagykövet. Ott a magyar hadiipari útját fogja egyengetni.Korom Ferenc viszont valószínűleg hű volt valamelyikhez, nem véletlenül kérte a felmentését.
Te tényleg ilyen hülye vagy vagy gyakorlod?Az Önkéntes Területvédelmi Tartalékos katonáink mit keresnek az USA-ban?
Már velük is az USA rendelkezik?
Azt hittem a kormánynak van annyi esze, hogy azokat megtartotta (volna) nemzeti hatáskörben!
Te tényleg ilyen hülye vagy vagy gyakorlod?
Hát lehet, hogy neked ennyi elég, hogy megnézhetsz egy modernebb eszközt esetleg ki is próbálhatod, hogy eldobd a hazádat de azért ne tételezzük már fel ezt mindenkiről...Te így érvelsz, én meg úgy, hogy leírtam, miért gondoltam azt, amit mondtam.
Anyám borogass!Persze értem én, mondjátok, hogy attól még, hogy ott gyakorol nem lesz lojális az USA-hoz. Pedig de. Az lesz. Ámulva megérintheti-kipróbálhatja az amerikai katonák fegyvereit, az ilyen gyereki alázattal fog utána engedelmeskedni Joe bácsinak.
Pedig ugye a Területvédelmisek értelme pont az lett volna, hogy ha már a Magyar Honvédség egy expedíciós haderő, amely főleg külföldi háborúkban vesz részt Joe bácsi oldalán, legalább akkor legyen valami a Magyar Honvédség mellett/helyett, amely még a Magyar Állam Területét kívánja megvédeni Joe bácsi helyett. És erre tessék, már azok is Joe bácsi csecsbimbóin lógnak.
Akkor a francia tiszti kadétok akik voltak nálunk gyakorlaton egy hónapot vagy a különböző országok erasmusos kadétjai akik fél éveket tanulnak nálunk most a mi beépített embereink?
sose voltál továbbképzésen külföldi cégnél ?Te így érvelsz, én meg úgy, hogy leírtam, miért gondoltam azt, amit mondtam.
sose voltál továbbképzésen külföldi cégnél ?
jóval nagyobb tapasztalatuk van az amcsiknak, örüljünk hogy megosztják velünk!
Nem, de törekedni kéne rá.