A Knight Rider sorozatnak is akkor lett vége<blockquote rel="zotyek78">Legyen akkor "filmek szempontjából"... :S
</blockquote>
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Knight Rider sorozatnak is akkor lett vége<blockquote rel="zotyek78">Legyen akkor "filmek szempontjából"... :S
Challenger meg a Csernobili katasztrófa is akkor volt<blockquote rel="zotyek78">1986 igen jó év volt... Akkor mutatták be az Aliens-et is...
Felmerült benne egy rövidebb írás gondolata, repülős téma. A Top Gun film idén lett 30 éves. (ATYAÉG!)
Esetleg egyfajta "hogyan készült", "film vs valóság" és technikai dolgokról, ha lenne egy írás részemről, akkor mennyire érdekelné az a célközönséget? Ez jöhetne a HT összefoglaló és a Gripen FAQ után.
Jó, akkor legyen a Krokodil DundeeŐk szerintem csak a mozifilmekre értették.
Felmerült benne egy rövidebb írás gondolata, repülős téma. A Top Gun film idén lett 30 éves. (ATYAÉG!)
Esetleg egyfajta "hogyan készült", "film vs valóság" és technikai dolgokról, ha lenne egy írás részemről, akkor mennyire érdekelné az a célközönséget? Ez jöhetne a HT összefoglaló és a Gripen FAQ után.
Na szóval.
Nem a felvétel a lényeg, mert az megoldhato műhldról is. A lényeg, h miről kéne készíteni felvételt.
Titkos objektumok kiszűrése.
Vegyünk példának egy várost. Egy titkos objektum lehet akár egy építkezési cégnek is álcázni. A várost osszuk fel szektorokra és szórjuk szét a pokemonokat. A leg több pokemont begyüjtott szektorok tiszta szektorok. A ritkán vagy teljesen üres szektorok még mindig lehetnek egyszerűen zárt és nem biztos, h titkosak. Ezért ide ritka pokemonokat kell szórni. Ekkor derül ki, hogy ezek az objektumok titkosak vagy egyszerűen egy elhagyatott épület. Azon területek ahol hosszabb idő elteltével sincsenek begyüjtve pokemonok, további immár hirszerzési vizsgálatot érdemelnek. Például ha abban az épületben egy könyvelő cég működik és ennek ellenére egyetlen pokemont sem gyűjtöttek be az egészen biztosan csak egy fedő cég, és az objektum titkos.
Akkor a helyzet még egyszerűbb. Valaki felszedi a pokemont oszt csókolom...Nem értelek én egy szóval sem írtam, h felvétel kell készíteni.
Nem értelek én egy szóval sem írtam, h felvétel kell készíteni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..