Haditechnikai kvízjáték

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

BiancoGasto

Well-Known Member
2018. november 14.
727
878
93
Azt mi okból építették ha tudja valaki? Én rá voltam feszülve a 2. VH-ra.
Gratulálok ,,senki" fórumtárs.
 

senki

Active Member
2018. július 27.
249
134
43
Itt egy feladvány
yvWvZhs.png
 

emel

Well-Known Member
2013. február 11.
9 084
15 012
113
87179a11d9912eccd3c8f3f66027a2cf.jpg

Az előzőt nem tudom, tuti valami pocket pistol kategóriás.
A feladványhoz segítség, a szárnyon látható
Anno 40-valahány éve KAMÉLEON-nak keresztelte néhány humoros fickó, akik roncs Mustang, Stuka és más makettekből meg egyéb műanyag-alkatrészekből építették meg, aztán élethű dioráma-környezetbe helyezve lefotózták. Még egy jól hangzó storyt is írtak hozzá, és megjelent az akkori Repülés folyóirat ÁPRILISi !!! :D számának makettező-rovatában! Több helyen is elhitték és megjelentek utánközlések külföldi rep-sajtóban is, de azért ezt nehogy valaki komolyan vegye!!! :p
 
R

rejsz felügyelő

Guest
Érdekes, más hadtech fórumon elég népszerű a játék, itt valahogy nem. :/
Pörgessük fel egy kicsit.
A képen látható atletikus fiatalemberen található fejfedő megnevezésére lennék kíváncsi.
xz2ts9gwkba31.png