Haditechnikai kvízjáték

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

senki

Active Member
2018. július 27.
308
234
43
És ha már hibáknál tarunk Megazeznek van igaza. Ez egy HD WLA 42. Sújtson a hibámért a dolgozó népünk haragja.
 

senki

Active Member
2018. július 27.
308
234
43
Bűnbánatom jeléül itt egy magyar vonatkozású kép egy zsákmányolt Sokol 1000-ről
76oxu67hwtpg8vtotprw.jpg
 

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 618
25 111
113
Na ha már motor, mivel nagyon egyszerű ezért az előtérben lévő motorról többet is írhattok mint a neve
52237b8001873d6d1955dac774c0ab63.png
 
 • Tetszik
Reactions: senki

Littlejohn

Well-Known Member
2010. április 20.
3 575
15 555
113
Vespa 150 TAP azt hiszem... A franciák használták, 75 mm-es volt....Ha nyertem, átadom valakinek a feladvány jogát.... :)
 
 • Tetszik
Reactions: megazez

ZsoltHun

Well-Known Member
2018. október 26.
628
1 624
93
Nem szűk a löveg keresztmetszete ahoz,hogy IS legyen? És a teknő vagy test is furcsa főleg az első felénél lévő szögletes oldallal. Megőrjít!!!
Igaz. Az IS-1/2 tornya nem így nézett ki. Az IS-3-as tornya teljesen más. Inkább másik med torony lehet, csak a 4x/5x szériás torony más. Ez inkább 6x szériás torony lehet.