Haditechnikai kvízjáték

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
5 028
16 067
113
Bingo.

Amúgy érdekes megfigyelni mennyire magasabban van az Attila út szintje mint most. A háború után ide hordták a háborús törmeléket.. el lehet képzelni Németországban mi volt - a városok mellett komplett sitt hegyek nőttek ki, amik még nevet is kaptak, pl. Teufelberg.
 
 • Tetszik
Reactions: misinator
R

rejsz felügyelő

Guest
Legyen egy egyszerű.
pershingtop1.jpg
 

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
7 056
14 203
113
Szeretem a szórakoztatva tanulást! ;)


Két fél kérdés, aki mindkettőt tudja, jövök egy pezsgővel:

- mi a típusa az eszköznek 1.30 nál kezdódó rész,
- mi az elérhetősége az "alkalmazónak".

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
;)

...ilyet adnék a harckocsizóknak.
...mindkettőt.
...de csak ha kérik!
 
M

molnibalage

Guest
Jobb helyet nem találtam neki. Nem kvíz.

Hondurasban fotózta ezeket valaki.
Nem tudok rájönni a típusra.

F-100-ra hasonlít, de a függőleges vezérsíknál a vízszintesnek nem kéne ott lennie.
Nem Oruagan.


honduras-jets.jpg