Haditechnikai kvízjáték

http://en.wikipedia.org/wiki/Norinco_CQ

Itt lehet olvasgatni róluk.

A videón lévő fegyver egy CQ 5.56mm Type A a képeken lévő pedig vagy Norincon CQ vagy DIO Model S-5,56.

Teszek egy konnyut (ha Mac kínaira gondolt) amit dudi egybol kitalál és utána o jon ? : D

Jőjjön most Dudi, az iránit is elfogadtam volna, hiszen szinte semmilyen látható különbség nincs köztük. A CQ-ból több változat is van és gránátvetőt is gyártanak hozzá.

cq26749818b4c56d9afdf49.jpg

Most elképzelem,ahogyan Mackensent izzad mint k urva a templomban mert próbál rájönni,hogy Irán vagy Kína szállította a felkelőknek a csúzlit :)

Vagy egyik sem:) a feketepiac telített ezekkel a cucokkal. Szaudiakat emlegetnek, mint akik az ellenzéket támogatnák.

A képen látható tárgyak neve kell balról jobbra egyesével.A pirossal bekeretezett tárgyakat ki lehet hagyni mert nincs külön nevük.

valami fegyverpucoló készletnek néz ki, na de üsse kavics megtippelem h hívják őket: mini baseball ütő, valami pálcika vagy hosszabbító, üvegmosó, üreges izé meg kicsi izé :))

Most nem fogom előkeresni a tablóképet a neveiket nem tudom fejből csak az első 3-at :))) Hogy az enyémek pontosan mihez valók franc tudja de valószínűleg igazad van.(szerintem egyébként a zsákban vegyesen voltak én csak kivettem pár ilyet meg olyat meg mindegyikhez kulcsot :)  ) Egy laktanya kirámolása (megszűnés) során került elő egy nagy zsáknyi, amiből párat elraktunk , a többit meg odaadtuk a "fegyvermesternek" mivel neki 1 db sem volt :)

Azért AMD-hez van a TASZ készleted mert annak a csőszájfékén van lapolás ellenben az AK-63-on nincs ezért nem is kell hozzá villáskulcs.

azt a részét értem csak a kulcsok azok egy darab gyári csomagolású készlet kivételével külön hányódtak, én csak kivettem minden készlethez egyet.