Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sziasztok !
Figurafestéssel kapcsolatban szeretnék kérdezni, a festésüknél kell alapozó, vagy egyből lehet a véglegeset felvinni ?
Esetleg nem kell valakinek?Ez egy szar
Soha de soha többet nem veszek olyat aminek kesztyűje van... képtelenség felhúzni a helyére: hozzá tapad
a belseje a zubbony ujjához és azzal együtt tűröd fel, viszont az meg visszanyomja.
Arról nem beszélve, hogy mindent is egyszerre kéne tartani és beállítani, kezet, lábat, törzset, a kard csatlékait,
plusz még érje is el amit kell, meg ne is nézzen ki hülyén...
A vértet ráadni egy szenvedés volt. A sisakon a szőr külön van, két mozdulattal leesik, ragasztani nem akarom.
A csizmáért kár, hogy vékony anyagból van :/
Adtak hozzá egy pár fehér kesztyűt, de abban nem lehet működni rajta
Szerintem egy 'sima' katonával mondjuk nem kell ennyit szopni.
Lehet ha van hozzá tartóállvány az segít persze.
Ezeket leszámítva viszont elég faszán néz ki
A kard nagyon menő.
Esetleg nem kell valakinek?
Alapból nem kell, de az árnyékolás miatt le szokták festeni feketére az egészet és akkor arra megy rá az alapszín, úgy hogy redőkben kicsit átjöjjön a fekete (híg festék sok rétegben).Sziasztok !
Figurafestéssel kapcsolatban szeretnék kérdezni, a festésüknél kell alapozó, vagy egyből lehet a véglegeset felvinni ?
KF21HU.. érdekes..@krisss beindult az üzlet?
Vásárolj regisztráció nélkül, licitálj akár 1 Ft-ról | Vatera.hu online piactér
Vásárolj regisztráció nélkül, licitálj akár 1 Ft-ról | Vatera.hu online piactérwww.vatera.hu
Úhh pedig mondtam már a sràcnak írja át. A leírásban jól van legalább.KF21HU.. érdekes..
12000? Tizenkétezer!? Tizenkétezeeeeeerrrrrrr?Úhh pedig mondtam már a sràcnak írja át. A leírásban jól van legalább.
12000 Lynxünk lesz? Ammá nem rossz...12000? Tizenkétezer!? Tizenkétezeeeeeerrrrrrr?
Az ára kis modelnek!12000 Lynxünk lesz? Ammá nem rossz...
12000? Tizenkétezer!? Tizenkétezeeeeeerrrrrrr?
És ha én a v1 -ből szeretnék? Abból a fura zöldesből?@krisss beindult az üzlet?
Vásárolj regisztráció nélkül, licitálj akár 1 Ft-ról | Vatera.hu online piactér
Vásárolj regisztráció nélkül, licitálj akár 1 Ft-ról | Vatera.hu online piactérwww.vatera.hu
2013-ban volt róla szó, hogy Kubinkából 10 évre "kölcsön" adnak ott lévő magyar technikákat. De amikor beutütt az ukrán buli első fázisa ez sajnos ment a levesbe.Az érdeklődésem: A Zrínyi rohamlövegnek--mint kora egyik legjobb, világszínvonalú magyar gyártmányának-- van vajon modell verziója?
"Csendesen" felvetve az ötletet: lehetne/illene építeni egy hazai replikát az Oroszországban, Kubinkában találhatóegyetlen eredeti mellé végre Itthon-ra is!!!
Hagyománytisztelő miniszterünk pár telefonjával segíthetné egy ilyen példány létrehozatalát a hibás szakmai költözési döntése, sokszor-bejelentései, "vetítései" helyett/mellett!!!
U.I.: ... ami költözés-erőltetése a sajnos jól kielemzett hibáival az ordító szakmaiatlansága mellett, az ahhoz való öncélú ragaszkodással csak a saját bukását sietteti! ... szerintem.
Lehetne pedig "kívülálló-civilként" is jól csinálni!!!
... ha az az igazi elvárás!
.
Az érdeklődésem: A Zrínyi rohamlövegnek--mint kora egyik legjobb, világszínvonalú magyar gyártmányának-- van vajon modell verziója?
"Csendesen" felvetve az ötletet: lehetne/illene építeni egy hazai replikát az Oroszországban, Kubinkában találhatóegyetlen eredeti mellé végre Itthon-ra is!!!
Hagyománytisztelő miniszterünk pár telefonjával segíthetné egy ilyen példány létrehozatalát a hibás szakmai költözési döntése, sokszor-bejelentései, "vetítései" helyett/mellett!!!
U.I.: ... ami költözés-erőltetése a sajnos jól kielemzett hibáival az ordító szakmaiatlansága mellett, az ahhoz való öncélú ragaszkodással csak a saját bukását sietteti! ... szerintem.
Lehetne pedig "kívülálló-civilként" is jól csinálni!!!
... ha az az igazi elvárás!
+ adalék a hsz-hez: nagyítható képekkel íródott, ahogy illik/szoktam.
.