Haditechnikai makettek

jaaaa. Azt hittem onnan hiányzanak valamik :D
De ha direkt ilyen, akkor még hülyébben néz ki o_O
Már nem azért, de a formatervezés már kiveszett mindenhonnan? :(
Majd ha kész lesz jobban néz ki
1280px-Lynx_IFV_of_the_Hungarian_Army_-_pic_3.jpg

Airbrush kérdésem lenne: ha szeretnék idehaza, beltérbe egy használható szórópisztolyos setupot, létezik ahhoz olyan "fülke", ami tényleg megszűri az átszívott gázokat? Viszonylag korlátos lenne az erre használható helyiségek száma/mérete de azt végképp nem szeretném, ha mindenhol hígítószag terjengne (meg festékpigmentek bukkannának fel :) ).

Illetve milyen pisztolyt-kompresszort ajánlanátok?
Én ilyesmit vettem:
Egy ventillátor meg egy szűrőanyag van a hátoldalán. Én nem kísérleteztem vele, átalakítottam, gégecsővel kivezettem a falon.
Az hogy mennyire lesz büdös a lakásban fülke nélkül, a festéktípus válogatja. Minél jobb a festék (könnyű vele szép eredményt elérni), annál büdösebb, és jellemzően egészségtelenebb.
Pisztoly:
Ez már prémium, de szívásmentes. Én régebben szovjet pisztollyal fújtam, jó volt de nagyon sok tanulást és b@szakodást igényelt, hogy tényleg jól fújjon. Ezzel tized annyi idő alatt lehet szépet fújni.
Szerintem itt a kulcs, pénzzel időt spórolsz. Melyikből van több :)

• Tetszik
Reactions: cirqle
Ha valakit érdekelne esetleg egy BTR-4E

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Szerintem a fórum egész népe nevében mondhatom, hogy izgatottan várjuk
ezúttal mivel lepsz meg minket :D
Remélhetőleg egy acceptálható végtermékkel.
De az tuti, hogy először kivárom amíg megszárad a mintán a festék mielőtt bármire felkerül.

Most min változtattál az előzőhöz képest?
a festéken?
A uniform green kapott (ez kurva világosra szárad és nem néz ki így mint a mintaképen kifestve ez lett a nagyon zöld az első modellen)
70922.jpg

Be lett keverve ezzel
Vallejo-Model-Color-70821-German-Cam-Beige-WWII-17ml.jpg

És kezd egész jó sötétebb zöldet kiadni. mint ahogy a teszre használt doboztetőn is látszik.

• Tetszik
Reactions: SirHiggins