Kevertünk egy sötétebbetÜgyes próbálkozás, de elegánsan kihagytad a kérdést, hogy a ZÖLD-del mi van
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kevertünk egy sötétebbetÜgyes próbálkozás, de elegánsan kihagytad a kérdést, hogy a ZÖLD-del mi van
Sikerült a modellt tovàbb javítani ( az aktív védelmirendszer elemei felkerültel) nyomunk egy újat ezt pedig egy kollégám megkapja szülinapra
Amúgy a telefonom szerintem túlexponálja, mert ennyire nem szar a helyzet ha élőben látodNem kedveled a kollegadat?
Egy újszülöttnek...Amúgy a telefonom szerintem túlexponálja, mert ennyire nem szar a helyzet ha élőben látod
Aki eddig látta az mind lelkendezett.
Hogy is mondjam aki nem makettezik annak nem annyira feltűnő.Egy újszülöttnek...
De nem. Az a zöld nagyon nem menő, semmilyen szinten, semmilyen kontextusban
Amúgy a telefonom szerintem túlexponálja, mert ennyire nem szar a helyzet ha élőben látod
Aki eddig látta az mind lelkendezett.
Azért ennyit még egy stúdió reflektor sem tud torzítani, hogy ez a zöld, az a zöld legyenTudom-tudom, en is mindig a telefonomra fogom. Igazabol nem ilyen kicsi csak tulexponta es amugy is picit hideg volt, de ha eloben latod…
Amugy elsore… a masodik mar szerintem sokkal jobb lesz. Ha az ember nem makettezett meg es festegetett, akkor azert elsore ennel osszehozni valami jobbat az tobb, mint nehez.
leginkább azért mert az a zöld nem az a zöld akar lenniAzért ennyit még egy stúdió reflektor sem tud torzítani, hogy ez a zöld, az a zöld legyen
Sztem ott vmi más desznóság történt.
Az a RAL kód meg nem ez a zöldleginkább azért mert az a zöld nem az a zöld akar lenni
Hanem ez
base color (40-50%) NATO-green (RAL 6031);
2. (20-25%) the "grayish-brown" (RAL 7013);
3. first auxiliary color (5-10%) anthracite grey (RAL 7016);
4. second auxiliary color (5-10%) the beige or sand color (RAL 1001)
Vallejo Model Color 93 US Olive Drab (V70887)
Mert nem gondolsz a gaz ellen felrevezetesere.Megadtak egy kodot,szandekosan hibassan Háború eseten a gaz ellen meg nézi,hogy hol a dixso magyar panceloshadsereg.Felfedeznek egy jarckocsinak látszó targyat.Megvizsgaljak, hő es dzinkepelemzo felderito keszulekkel.Upsz,ennek a tanknak latszo tárgynak nem dtimmel a RAL kodja.Ergo,ez nem lehet a dicso magyar panceloshadsereg járműve.Ez csakis a ravasz magyarok megtévesztő maszkirovka eszkoze lehet.Pont.Hacsak a tataiak nem hülyeséget adtak meg amikor kitették a netre a leopard 2A4-esek festését.
Nagyon dog. Melyik tipus? Valami nem tul dragat nezegetek, pont ilyesmi celokra...
Egy Creality Ender 3-mal akár egy igazit is megpróbálhat kinyomtatniNagyon dog. Melyik tipus? Valami nem tul dragat nezegetek, pont ilyesmi celokra...
A kisebbiket bele akarom lassan csabitani a 3D designba, mert latom, hogy nagyon jo szeme es erzeke van hozza: par regi kep meg jatek alapjan kartonokbol meg papirhengerekbol olyan AKt keszitett egy delutan alatt, hogy berittyentettem. Nemcsak aranyos minden rajta, de meretaranyos a maga mereteihez, rajta optikaval, elkepzelt silencerrel, mindennel.