Haditechnikai makettek

Amúgy a telefonom szerintem túlexponálja, mert ennyire nem szar a helyzet ha élőben látod :D
Aki eddig látta az mind lelkendezett.

Tudom-tudom, en is mindig a telefonomra fogom. Igazabol nem ilyen kicsi csak tulexponta es amugy is picit hideg volt, de ha eloben latod… :D

Amugy elsore… a masodik mar szerintem sokkal jobb lesz. Ha az ember nem makettezett meg es festegetett, akkor azert elsore ennel osszehozni valami jobbat az tobb, mint nehez.

• Tetszik
Reactions: SirHiggins
Tudom-tudom, en is mindig a telefonomra fogom. Igazabol nem ilyen kicsi csak tulexponta es amugy is picit hideg volt, de ha eloben latod… :D

Amugy elsore… a masodik mar szerintem sokkal jobb lesz. Ha az ember nem makettezett meg es festegetett, akkor azert elsore ennel osszehozni valami jobbat az tobb, mint nehez.
Azért ennyit még egy stúdió reflektor sem tud torzítani, hogy ez a zöld, az a zöld legyen :D
23364262d66f6eb4548.jpg

Sztem ott vmi más desznóság történt.

base color (40-50%) NATO-green (RAL 6031);
2. (20-25%) the "grayish-brown" (RAL 7013);
3. first auxiliary color (5-10%) anthracite grey (RAL 7016);
4. second auxiliary color (5-10%) the beige or sand color (RAL 1001)

Hacsak a tataiak nem hülyeséget adtak meg amikor kitették a netre a leopard 2A4-esek festését.

Hacsak a tataiak nem hülyeséget adtak meg amikor kitették a netre a leopard 2A4-esek festését.
Mert nem gondolsz a gaz ellen felrevezetesere.Megadtak egy kodot,szandekosan hibassan Háború eseten a gaz ellen meg nézi,hogy hol a dixso magyar panceloshadsereg.Felfedeznek egy jarckocsinak látszó targyat.Megvizsgaljak, hő es dzinkepelemzo felderito keszulekkel.Upsz,ennek a tanknak latszo tárgynak nem dtimmel a RAL kodja.Ergo,ez nem lehet a dicso magyar panceloshadsereg járműve.Ez csakis a ravasz magyarok megtévesztő maszkirovka eszkoze lehet.Pont.
;)

• Tetszik
Reactions: cirqle
2f065067cd5edc22420c12d435a668890f.png

45b8f1573001636ef4038daf63537f5d08.png

ez a camo is a tatai RAL kódok alapján lett előállítva....a festékek minősége lehet kétséges

• Tetszik
Reactions: Aladeen
Nagyon dog. Melyik tipus? Valami nem tul dragat nezegetek, pont ilyesmi celokra...
A kisebbiket bele akarom lassan csabitani a 3D designba, mert latom, hogy nagyon jo szeme es erzeke van hozza: par regi kep meg jatek alapjan kartonokbol meg papirhengerekbol olyan AKt keszitett egy delutan alatt, hogy berittyentettem. Nemcsak aranyos minden rajta, de meretaranyos a maga mereteihez, rajta optikaval, elkepzelt silencerrel, mindennel.

Nagyon dog. Melyik tipus? Valami nem tul dragat nezegetek, pont ilyesmi celokra...
A kisebbiket bele akarom lassan csabitani a 3D designba, mert latom, hogy nagyon jo szeme es erzeke van hozza: par regi kep meg jatek alapjan kartonokbol meg papirhengerekbol olyan AKt keszitett egy delutan alatt, hogy berittyentettem. Nemcsak aranyos minden rajta, de meretaranyos a maga mereteihez, rajta optikaval, elkepzelt silencerrel, mindennel.
Egy Creality Ender 3-mal akár egy igazit is megpróbálhat kinyomtatni ;)