Igen, van ilyen makett is, hogy hosszabb-rövidebb lánctag-elemekből kell összeépíteni a komplett lánctalpat. Ennek az az előnye, hogy terepre/diorámába helyezve a kész makettet egyenként ki lehet téríteni a futó-görgőket a talaj-egyenetlenségekhez igazodva a lánctalpaz is ehhez igazítva, és élethűen meg lehet csinálni a lánctalp-belógásokat is (egy darabból álló gumi-lánctalpnál ezek a "finomságok" nem működnek).Ekkora darabokból kell hozzá összerakni a lánctalpat?!
Én a T-62 harckocsimhoz most vettem Trumpeter lánctalpakat novemberben, csekély 192 tagból áll, amit egyesével kell összerakni.Ekkora darabokból kell hozzá összerakni a lánctalpat?!
képet lehetne róla? Úgy tudom van fémből is, gondolom az nagyobb méretÉn a T-62 harckocsimhoz most vettem Trumpeter lánctalpakat novemberben, csekély 192 tagból áll, amit egyesével kell összerakni.
Nem, nagyon sok harcjármű-maketthez 1/35 léptékben kapható kiegészítőként külön fém lánctalp, ha érdekel nézz körül aképet lehetne róla? Úgy tudom van fémből is, gondolom az nagyobb méret![]()
Bocs, kicsit elcsesztem a betűsorrendet, a pontos címNem, nagyon sok harcjármű-maketthez 1/35 léptékben kapható kiegészítőként külön fém lánctalp, ha érdekel nézz körül a
www.fruilmodel.hu oldalon.
Egy tank nem igazodik semmihez!A talaj igazodik a tankhoz!Igen, van ilyen makett is, hogy hosszabb-rövidebb lánctag-elemekből kell összeépíteni a komplett lánctalpat. Ennek az az előnye, hogy terepre/diorámába helyezve a kész makettet egyenként ki lehet téríteni a futó-görgőket a talaj-egyenetlenségekhez igazodva a lánctalpaz is ehhez igazítva, és élethűen meg lehet csinálni a lánctalp-belógásokat is (egy darabból álló gumi-lánctalpnál ezek a "finomságok" nem működnek).![]()
1., Akkor miért nem fix a futóműve, sokkal egyszerűbb és olcsóbb lehetne?!!Egy tank nem igazodik semmihez!A talaj igazodik a tankhoz!
A Zvezda Armata lánctalpa nem szemenként van a dobozban.
1., Akkor miért nem fix a futóműve, sokkal egyszerűbb és olcsóbb lehetne?!!![]()
2., Azért írtam, hogy "hosszabb-rövidebb lánctag-elemekből kell összeépíteni" a lánctalpat, és nem mindig csak egyenkénti lánctagokból.![]()
Hajlandó vagyok tanulni, de nem ilyen válaszból, tájékoztatásnak ez kicsit gyenge.Rosszul tudod!NEMMM!![]()
1., Akkor miért nem fix a futóműve, sokkal egyszerűbb és olcsóbb lehetne?!!![]()
2., Azért írtam, hogy "hosszabb-rövidebb lánctag-elemekből kell összeépíteni" a lánctalpat, és nem mindig csak egyenkénti lánctagokból.![]()
Nem tudhattam, előtte engem idéztél... egyébként no problemA lánctalpas dolgot a Zvezda Armatánál nem neked írtam hanem egy kérdésre válaszolva.
Nem tudhattam, előtte engem idéztél... egyébként no problem![]()
képet lehetne róla? Úgy tudom van fémből is, gondolom az nagyobb méret![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..