Szerintem ezt látták..Budapesten a Bálnánál egy harckocsi (tank) van kiállítva.
Lehet, hogy csak makett, mert semmi kiegészítő nincs rajta vagy én nem láttam.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem ezt látták..Budapesten a Bálnánál egy harckocsi (tank) van kiállítva.
Lehet, hogy csak makett, mert semmi kiegészítő nincs rajta vagy én nem láttam.
Mi a fasz…Szerintem ezt látták..
![]()
Én is csak annyit tudtam rá mondani elsőre, hogy: Ilyen csámpás gremánt nem igen látott még az ókor se...Mi a fasz…
Azt latom, de geci ronda
Szerintem ezt látták..
![]()
Azt latom, de geci ronda
Temus leo…
Van ismerosom aki elethu maketteket csinal 3D nyomtatasban…fele ennyiert 2x jobbat csinalt volna…
Nnna, az ilyen színvonalért érdemes volt szétcseszni az IGAZI Hadtöri múzeumot.Van "Lynx" is, a "Leopard" mögött. Egyik sem igazi, de azért sokan fotózkodnak vele, mert nem tudják hogy nem az. Nekem azt mondták, hogy az állandó kiállítás része lesz, így sokáig ott lesznek még. A "Lynx" talán egy fokkal jobban sikerült mint a benti "falat áttörő". Gyerekeknek jó lesz mindkettő.
Ha jól emlékszem, Vipera kapitány fórumtárs mondta kb. 2 éve hogy van egy ilyen projket, de úgy tűnt hogy elhalt. Ezek szerint mégsem, mert valakinek ez fontos volt.
Na akkor majd nézd meg a Lynx tornyát is...Én is csak annyit tudtam rá mondani elsőre, hogy: Ilyen csámpás gremánt nem igen látott még az ókor se...
Fèlreèrtitek.Van "Lynx" is, a "Leopard" mögött. Egyik sem igazi, de azért sokan fotózkodnak vele, mert nem tudják hogy nem az. Nekem azt mondták, hogy az állandó kiállítás része lesz, így sokáig ott lesznek még. A "Lynx" talán egy fokkal jobban sikerült mint a benti "falat áttörő". Gyerekeknek jó lesz mindkettő.
Ha jól emlékszem, Vipera kapitány fórumtárs mondta kb. 2 éve hogy van egy ilyen projekt, de úgy tűnt hogy elhalt. Ezek szerint mégsem, mert valakinek ez fontos volt.
A tavalyi airsoft fesztiválra készített makettek.Mi ez a bóvli?
Nem tudom pontosan mi ez a központ a bálnában, de nagyon színvonaltalannak tűnik.A tavalyi airsoft fesztiválra készített makettek.
Akitől bérli a HM jó pénzért gecijól jár veleNem tudom pontosan mi ez a központ a bálnában, de nagyon színvonaltalannak tűnik.
A gecijóljárvele dolgot gondoltam.Akitől bérli a HM jó pénzért gecijól jár vele
Ennyi az egész. De ezek a cuccok nem állandóan vannak ott hanem csak most cipelték ki oda. Amúgy az állandó kiállítás annyira nem gáz.
Bobo beköltözött a minisztériumával.Egyébként lehet tudni, hogy most végülis mi értelmes lesz a Hadtöri helyén,
ami miatt ennyire lóhalálában ki kellett költözni?
Mert nagyon kussolnak róla.
Egyébként lehet tudni, hogy most végülis mi értelmes lesz a Hadtöri helyén,
ami miatt ennyire lóhalálában ki kellett költözni?
Mert nagyon kussolnak róla.
Ha arra sétálsz és elolvasod a rajta kb 2 éve díszelgő feliratot meglesz a megfejtés.
Érdekes. Minap a Balatonban sétálgattam és határozottan OTT van a HMBobo beköltözött a minisztériumával.
Mert csak a miniszter költözött fel a várba a saját embereivel...Érdekes. Minap a Balatonban sétálgattam és határozottan OTT van a HM![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..