2ndt Well-Known Member 2015. július 9. 3 271 3 488 113 Tegnap, ekkor: 20:04 #13 581 Ocses said: Nagyon laikus kèrdès, de mièrt viszi a drón a huzalt? Mièrt nem az indítón van a dob? Mièrt cipeli a drón? Csak plussz súly akárhonnan nèzem, ès kevesebb hasznos teher. Kattints ide a kinyitáshoz... Az üvegszál terhelése miatt.
Ocses said: Nagyon laikus kèrdès, de mièrt viszi a drón a huzalt? Mièrt nem az indítón van a dob? Mièrt cipeli a drón? Csak plussz súly akárhonnan nèzem, ès kevesebb hasznos teher. Kattints ide a kinyitáshoz... Az üvegszál terhelése miatt.
SirHiggins Well-Known Member 2018. november 13. 24 387 31 202 113 Tegnap, ekkor: 20:05 #13 582 Ocses said: Nagyon laikus kèrdès, de mièrt viszi a drón a huzalt? Mièrt nem az indítón van a dob? Mièrt cipeli a drón? Csak plussz súly akárhonnan nèzem, ès kevesebb hasznos teher. Kattints ide a kinyitáshoz... elakadna az első bokorban? Reactions: Ocses
Ocses said: Nagyon laikus kèrdès, de mièrt viszi a drón a huzalt? Mièrt nem az indítón van a dob? Mièrt cipeli a drón? Csak plussz súly akárhonnan nèzem, ès kevesebb hasznos teher. Kattints ide a kinyitáshoz... elakadna az első bokorban?
O Ocses Well-Known Member 2018. szeptember 29. 8 042 18 263 113 Tegnap, ekkor: 20:08 #13 583 2ndt said: Az üvegszál terhelése miatt. Kattints ide a kinyitáshoz... Na ezt nem èrtem. Nem mindegy honnan tekeredik le? Ráadasul egy indítóban rásegíthetnènek egy elektromotorral. Na most hogy így leírtam elgondolkodtam, hogy így folyamatosan mozogna, eladhatja szakadhatna. Mèg jobban. Ok. Nem kèrdeztem semmit. Reactions: fip7, 2ndt and SirHiggins
2ndt said: Az üvegszál terhelése miatt. Kattints ide a kinyitáshoz... Na ezt nem èrtem. Nem mindegy honnan tekeredik le? Ráadasul egy indítóban rásegíthetnènek egy elektromotorral. Na most hogy így leírtam elgondolkodtam, hogy így folyamatosan mozogna, eladhatja szakadhatna. Mèg jobban. Ok. Nem kèrdeztem semmit.
O Ocses Well-Known Member 2018. szeptember 29. 8 042 18 263 113 Tegnap, ekkor: 20:08 #13 584 SirHiggins said: elakadna az első bokorban? Kattints ide a kinyitáshoz... Ja egyel lejjebb erre jutottam èn is. Reactions: SirHiggins
SirHiggins said: elakadna az első bokorban? Kattints ide a kinyitáshoz... Ja egyel lejjebb erre jutottam èn is.
dudi Well-Known Member 2010. április 18. 55 702 94 242 113 Tegnap, ekkor: 21:01 #13 585 Ocses said: Nagyon laikus kèrdès, de mièrt viszi a drón a huzalt? Mièrt nem az indítón van a dob? Mièrt cipeli a drón? Csak plussz súly akárhonnan nèzem, ès kevesebb hasznos teher. Kattints ide a kinyitáshoz... Mert így ha valamibe beleakad a huzal nem zuhan le a drón.
Ocses said: Nagyon laikus kèrdès, de mièrt viszi a drón a huzalt? Mièrt nem az indítón van a dob? Mièrt cipeli a drón? Csak plussz súly akárhonnan nèzem, ès kevesebb hasznos teher. Kattints ide a kinyitáshoz... Mert így ha valamibe beleakad a huzal nem zuhan le a drón.
O Ocses Well-Known Member 2018. szeptember 29. 8 042 18 263 113 Tegnap, ekkor: 21:04 #13 586 dudi said: Mert így ha valamibe beleakad a huzal nem zuhan le a drón. Kattints ide a kinyitáshoz... Ok. Már megválaszoltam magamnak, de köszi. Reactions: dudi
dudi said: Mert így ha valamibe beleakad a huzal nem zuhan le a drón. Kattints ide a kinyitáshoz... Ok. Már megválaszoltam magamnak, de köszi.
SirHiggins Well-Known Member 2018. november 13. 24 387 31 202 113 51 perccel ezelőtt #13 587 To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. 3. féltől származó sütik elfogadása
To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. 3. féltől származó sütik elfogadása