T
Törölt tag 1711
Guest
Azért játszok HoI4-ral mert az minden idők legreal...
Modok!
Modok!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azért játszok HoI4-ral mert az minden idők legreal...
Modok!
Nem és nem is érdekel, modern háborúk modellezésére eleve alkalmatlan.Ha már HOI IV @Ooorky , te láttál már modot, ami kifejezetten a mostani orosz-ukrán háborút dolgozza fel?
Egy II. vh-s játékban svájci DLC egészen sajátos.jön az Olasz DLC (meg Etipój és Svájci)
Expansion - Hearts of Iron IV: By Blood Alone on Steam
Build a new empire, resist foreign aggression or explore the limits of neutrality in Hearts of Iron IV: By Blood Alone. This new expansion for the World War II grand strategy wargame adds new alternate history options and gameplay variety for three nations, as well as other significant changes.store.steampowered.com
Egy II. vh-s játékban svájci DLC egészen sajátos.
Elindítom a játékos és nem csinálok semmit, csak számolom a befolyó pénzt. XD
Már csak egy vatikáni DLC kéne.
Egy II. vh-s játékban svájci DLC egészen sajátos.
Egyszer majd én is kipróbálom.Ebben a DLC-ben nem az a lényeg, hanem az Airplane Designer, végre a repülőket is alakítgathatjuk.
Hollandia, Mexikó, Törökország és Portugália után simán. Ha lesz következő kieg akkor gondolom az Uruguay lesz esetleg Namibia.Egy II. vh-s játékban svájci DLC egészen sajátos.
Ebben a DLC-ben nem az a lényeg, hanem az Airplane Designer, végre a repülőket is alakítgathatjuk.
Kíváncsi vagyok, hogy ez az új olasz focus tree segít-e majd valamit. Én is voltam velük párszor, de engem is mindig szétkaptak a németek vagy az angolszászokA felszín alatt az is egy min-max-olós csúszkázás lesz, jelen formájában a Tank designer pl. nálam kimerül abban, hogy max. páncélzat és motor közepes tankra, meg a legjobb löveg amihez nem kell ötvözőanyag (asszem advanced autocannon).
Én HOI 3 óta legtöbbször olaszokkal tolom, még egyszer sem sikerül nyerni
Ott anno 600 óra után összejött.
Kíváncsi vagyok, hogy ez az új olasz focus tree segít-e majd valamit. Én is voltam velük párszor, de engem is mindig szétkaptak a németek vagy az angolszászok
Pedig 2016 óta várt mindenki egy normális olasz fókuszfára a Paradoxtól. Modok nyilván vannak, de azért a Paradox jó pénzeket tesz el a DLC-k után minden játékánál, szóval itt is jogos volt az elvárás, hogy összehozzanak egy olasz DLC-t. Akkor majd várok, amíg szépen le lesz akciózva.Ezt az új HOI 4 DLC-t elég gyengusnak érzem.
2 Focus fa teljesen felesleges (Svájc, Etópia), az Olasz meg olyan hogyismondjam...
"Railroady"
Airplane designer meg olyan szinten fapados, hogy már fáj...