Helikopterbeszerzés

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

formosa1

Well-Known Member
2016. augusztus 30.
1 308
624
113
Ha a német tendert elviszi a Boeing, akkor valószínűleg senki más nem fogja a CH53K-t megrendelni.
Mint már tudjuk, német tender egyhamar nem lesz, de a fenti mondat akkor is hülyeség, mert az USA és Japán meg fogja venni a CH-53K hajófedélzeti változatát. /Ráadásul a németek 26 CH-53G modernizálásával bizonyítják, hogy hosszú távon számítanak a típusra, mely után akár "K" változatot is rendelhetnek, mivel 1 típuscsere nem 2 centes tétel...! - Ez amúgy Izraelre is igaz.../
Ezzel együtt nem vár fényes jövő a Stallionra...

Ellenben a Chinook GE hajtóműves CH-47F Block II és III változata alaposan felkavarhatja a 16 tonnánál nehezebb helik piacát - olyannyira, hogy néhány "középsúlyú" gépet üzemeltető országot is könnyen elcsábíthat. És mindezt 1 olyan hajtóművel, melyet eredetileg a rivális gépéhez fejlesztettek, de túlnyomó többségük a Cinookokban fog majd duruzsolni...
 

Madár Fokker

Well-Known Member
2017. december 17.
390
904
93
Mót vá?

 

borisz

Well-Known Member
2012. május 25.
5 736
5 697
113