Németországban, meg amúgy a "fejlett" Nyugaton miért nem látják? Ennyire nem érdekli őket, vagy tudatlanok?Nem lehet nem észrevenni a hasonlóságokat:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Németországban, meg amúgy a "fejlett" Nyugaton miért nem látják? Ennyire nem érdekli őket, vagy tudatlanok?Nem lehet nem észrevenni a hasonlóságokat:
Nem tudatlanok, csak meg van a saját jól bejáratott tájékozódási hálója (újság, weboldalak, tv, radio). Elég csak megnézni mi jellemzi a magyar médiafogyasztást. Az emberek jav m1, rtl és tv2 tájékozódik. Weboldalból minden oldalnak megvan a maga köre. Aki mandinert olvas az kisebb eséllyel néz fel a 444re. Másrészt az emberek döntő része a saját anyanyelvén vagy angolul fogyaszt hireket. Az angol hír portálok meg döntő többségében ukrajna oldalán állnak.Németországban, meg amúgy a "fejlett" Nyugaton miért nem látják? Ennyire nem érdekli őket, vagy tudatlanok?
Azért sok jó csaj van, nem tudom milyen buli lehetett, de eléggé felűlreprezentáltak a nők.Нема проблем, мы русские.
Boldogabb Új Évet(
Micsoda nagyhatalom az, amelyik ezt tűri kb 10 év óta?
Az nem jó, ha nem lennének nem tudnánk mennyivel különb náluk a szektánk.kevesebb hülyét a fórumon
Oroszország évente több mint kétmillió tüzérségi lövedéket tud gyártani, ami megduplázza az átlagos arányt Moszkva teljes körű Ukrajna inváziója előtt.
azért megy a matek neked is igaz ? nem hiszem hogy Felvidéken más számokat tanultok a tót iskolákban .. tudod mennyi az a 2000000 igaz ?Ez a menyiség még mindig csak az évi orosz szukséglet 1/5 fedi. Ha nagyon spórolnak, akkor a koreai szállítással egyut még fél év háborúzásra elég ...
---------------------------
Az ukrán kamikaze drónok toltete:
Az utolsó inkább viszafordult, de nem jutott meszire:
Újév Kijevben:
![]()
Oroszok Az Igazság Oldalán
Újév Kijevben. Videó az ukrán csatornákról. Még a sírban is nagyobb a zaj https://t.me/Republic_Of_GaGauZia/47599t.me
A miheztartás végett:
![]()
Jó pár évvel ezelőtt még én is kiabáltam, hogy ruszkik haza...és komolyan is gondoltam.Én is változtam azóta ,de főleg a világ..Szerintem teljesen normális dolog ha a az ember reflektál arra ami körülötte történik.(Jó,és sose értettem azt aki 50 x évesen is Depeche Mode s szerelésben jár.)Persze tartok a medvétől.Mert egyszerűen a medve sosem játék!!De ami most történik az a pusztító világerő ,amit leginkább a nyugati világként említünk, szétver lassan minden keretet ami egy embert emberré tehet .Diabolosz a szétdobáló ,már nem elégedett meg az eddigi harcmodorral.A pénzfegyver, a média ,a bevárondoroltó népességcsere után kapott a lehetőségen és egy szellemileg ,lelkileg alacsony szintet álló félvad népet rávett, hogy a véres brutális gyilkológépévé ,harci öklévé váljon.Ámbár abszolut igazság sosincs.Embernek az lehetlen ,mert nem vagyunk tökéletesek ,hanem tele hibákkal bünökkel.De ebben a harcban én azt érzem gondolom ,az orosz harcol az igazabb ügyért.És igen ,ha győz az most egy kis időnyerés a szabadság ügyének a világban.
Az a 2 millió lőszer pont több mint amennyit az ukránok, +EU, +Nato, +holdudvar össze bír kaparni egy év alatt. Vagyis az egész nyugati világ.Ez a menyiség még mindig csak az évi orosz szukséglet 1/5 fedi. Ha nagyon spórolnak, akkor a koreai szállítással egyut még fél év háborúzásra elég ...
---------------------------
Az ukrán kamikaze drónok toltete:
5/5-el (azaz tíz millióval) se voltak képesek gyozni, mikozben ukránok enne toredékével képesek magukat tartani - ez mostanra már bizonyítot tény. Márpedig politikai okokból most za oroszok néhány hónapig támadni lesznek kénytelenek, ami munícióigényes. Mindekozben Ukrajna ellátasa a nyugati municiógyártás felporgetésével már csak jobb lesz.Szóval lehet írni hogy 1/5-öd, de pont elég önmagában is a győzelemhez
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..