nekem az a rejtély ezzel kapcsolatban,hogy ha már Szíriában is panaszkodtak a NATO repülőgépek pilóták (AWACS),hogy az oroszok zavarják őket,így amerikai katonák kerülhetnek veszélybe emiatt az EW zavarés miatt,akkor miért nem "sütik ki" az összes repülő alkalmatosságnak a szenzorát ami arra repül ?Dehogynem.
Meglepődtél? Mert én nem...függetlenül attól, hogy nekem spec nincs iszonyom a NATO-tól, csak nekem sem szimpi per pill, amit csinál.
Megtehetnék igen, de ebben igaza van @meszike91 -nek, hogy az oroszok nem olyan hülyék.
Mindenki annak drukkol akinek akar. El is tudom fogadni bármely oldal érveit, ha azok érvek és nem ideológiai puffogtatások. Még egy modern háború sem volt a "becsület alapjain lejátszva",... A vaknak is világos, hogy a NATO támogatásával a nyugati hatalmak az ukránok f@szával verik a csalánt. Aztán hogy kinek ebből mi szimpatikus, az legyen lelkiismerit kérdés...ne köpködjünk.
véleményem szerint a képesség meglenne hozzá,hogy vakká tegynek mindent ami arra jár ,csak az okát nem értem,hogy miért nem teszik .. (mert elvileg megvan,de lehet hogy mégsem ??)
ehhez ráadásul maradhatnának orosz területen is,semmit nem kellene közelebb vinni a harci zónához,vagy legalább is kritikus közelségébe biztosan nem, és ha én látom pl a flightradaron,hogy a NATO gépek merre koslatnak, akkor ők akiknek sokkal több mindenhez van hozzáférésük,még többet és még jobban látnák,
polgári gépeket is simán ki lehetne vonatni abból a zónából,mert ha jelenelg Ukrajna légterét elkerülik akkor még egy kis vargabetű már igazán nem jelentene terhet,nagyköveti szinten tájékozatni az aktuális országokat és lezárni a legteret,ami berepül annak meg kisütni a szenzorait.
egyszerűen nem értem az okát ..