Ezt igazolni tudom, nagyon sok közel keleti és orosz-ukrán látogatja a helyet. Egyetemi éveim alatt a mögötte lévő utcában volt az egyik törzshelyünk, így sokat ettem ott mert elég jó a kaja és az árak is rendben voltak.Még a háború kitörése előtt is rendre lehetett ott hallani orosz nyelvű szövegeket
Más:
Az a bizonyos BW beszélgetés magyar átirata:
A Bundeswehr magas rangú tisztjei közötti beszélgetés átirata – Oroszok Az Igazság Oldalán

Műveleti zónában fotózott, fejlesztett kamaz6350, erősített felépítmény, új saniya ew rendszer:

IL RUSSO
An upgraded KamAZ-6350 off-road tractor equipped with a highly protected K-5350 armoured cab from Remdizel JSC and a new modification of the Saniya EW system is being tested in the SMO area. The K-5350 cab provides the crew with Class 2 mine protection, protecting the crew from direct shots...

Drónpilóták berepülnek vagy közelről beejtik a robbanóeszközöket az ukri állásokba:
Intel Slava Z
work of drone pilots from the 110th brigade of the 1st AK to destroy dugouts on the front line.

Ejj slotákok amerikai gazdi ennek nem fog örülni:

Intel Slava Z
Lavrov held talks with the head of the Slovak Foreign Ministry. Slovakia is officially listed as an unfriendly power, but after Robert Fico came to power there, there was some warming of relations.

17 éves ukri lány dögcédulája:

IL RUSSO
A dog tag of an 17 yo old Ukranian girl named Svetlana She was killed during a Ukrainian counterattack. Nice one Joe you psychopath!

bandera expressz:

IL RUSSO
3 tickets to Bandera choo choo Oberto Manuel Echavarria Lescano, Oscar Javier Cubillos Parra, Avendaño Alexander go to Bogota from West Front Line

IL RUSSO
DANCING NAZI DOWN There is News about the liquidation of the captain of the special forces company commander of Ukraine, Taras Lemeshko...Laureate of the Ukrainian Dance-Hopak...Danced in front of all the presidents of the world, represented Ukraine...Well, that’s it, today 03/01/2024 I...

Управление Z
Тяжелые дни для Сил специальных операций Украины. Известный боец ССО и депутат Саранчуковской сельской территориальной общины 34- летний Назар Соколовский вчера был уничтожен в результате авиаудара по городу Глухову. По последней информации, в этом инциденте погибли не только он, но и более 10...