Oroszországnak csak egy választási lehetősége van, mégpedig az, hogy a mostani ukrán terror államot teljesen megsemmisíti, különben a polgári lakosságot folyamatosan támadni fogja a maradék, amit meghagy. Zelenszkíjék ha további lőszereket és drónokat kapnak, azt majdnem mind a polgári lakosság ellen fogják felhasználni, mivel tudják, hogy a fronton a helyzet szinte kilátástalan számukra, megfordítani szinte az álomvilág kategória. Igazából az angol/USA páros rövid távon a Fekete-tengert és a Krím félszigetet akarja uralni, hosszú távon pedig a teljes orosz területet és ehhez bármit beáldoznának. A jelenlegi ukrán vezetés pedig "csak" rombolni akar és tud, hiszen ehhez értenek, eddig is ezt csinálták folyamatosan. A megbízhatóságuk a "0" szint alatt van, nem tudom, hogy a "nyugat" milyen jövőképpen bízik velük kapcsolatosan, vagy esetleg abban bíznak, hogy lassan elfogynak és akkor szabad préda lesz a terület? Esetleg a zsidók tennék át a székhelyüket Izraelből? Mondjuk a nem megbízható ukránok teljesen olyanok, mint a nem megbízható "nyugat" az angolszászokkal az élen, nem sok különbség van közöttük ezen a téren. Csak azt nem értem, hogy Mi, magyarok, mégis miben reménykedünk velük kapcsolatosan, hiszen már annyiszor megvezettek, csak kihasználtak/nak minket és ez a jövőben sem fog változni.
Szerintem az orosz lakosság már felkészült arra, hogy folyamatos terror támadások érik őket és bíznak abban, hogy a vezetés
mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy végérvényesen lezárja nem csak ezt a konfliktust, hanem a
nyugati világnak tartott országokkal való nem normális viszonyt is, ami szerintem egy totális háborút fog eredményezni minden területen a végén. Sajnos ez csak idő kérdése lesz, ahogyan a dolgok alakulása jelenleg áll. Nem lehetlesz elkerülni a totális összeütközést, mert már átléptünk azon a ponton, hogy bárki visszalépjen. A kérdés csak az lesz, hogyan fog addig átrendeződni a két tábor, kik lesznek benne, mert
senki sem fog kimaradni belőle, az biztos. A lét a tét és ezzel tisztában kell lenni mindenkinek, mert a nyugat teljesen felélte azt, amit lehetett és tovább lépni már csak drasztikusan tud.
A cégek és a mögöttük álló hatalom, vagy az emberek vezette nemzetek között lehet választani a világnak. Zelenszkíjnek és lassan elfogyó csapatának meg lassan le kell, hogy essen, hogy ők csak fel/beáldozható parasztok a sakk táblán, mint ahogyan az EU is. Van Lejjebb asszonyság meg valamit nagyon benézet, mert már csak mellékszereplő és nem lesz belőle NATO bohóc, a jelen állás alapján. Nyugat Európának meg nem ártana szakképzett munkaerő, energia, meg nyersanyag ha a hadiipart fel akarja pörgetni, mert anélkül elég nehéz lesz tovább lépni.
Aktuális még a német hadiipar Ukrajnába való telepítése, vagy másik alternatíva kell?
Már odáig jutottak, hogy a lengyeleknél meglévő volt szovjet légvédelmi technikát adják oda az ukránoknak. Sz-125 Nyeva T-55 alvázon
mert a nyugati légvédelmi komplexumok kissé gyengélkednek, elfogynak, megviselt lesznek. Már a német csapatoknál lévő Patriot komplexumot kell küldeni.
Vajon megy majd a végén a teljes német és NATO légvédelmi arzenál? Iris-T