Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mondjátok, hogy ezt a Rácz Andrást már kirúgta a Közszolgálati! Az nem lehet, hogy egy ilyen nímandot még most is futtatnak!Az ukránok megállíthatják az orosz tűzhengert, és a légvédelem is hamar megerősödik
Nagyot dobott már most az ukrajnai morálon, hogy felsejlett a fény az alagút végén, jöhet a 22 ezer milliárd forintnyi amerikai támogatás. Ez elsősorban a védekezésben segíthet a fronton Ukrajnának, ellentámadás nem reális. Az oroszok erőműveket bombáznak le, ellenben ahhoz nincs elég erejük...telex.hu
Mondjátok, hogy ezt a Rácz Andrást már kirúgta a Közszolgálati! Az nem lehet, hogy egy ilyen nímandot még most is futtatnak!
Ez egy furcsa háború. Mid orosz, de a nyugati támogatások szempontjából is.Olvasva a hireket, nehéz kiigazodni az oroszokon. Támadták a vasútat és az energiainfrastruktúrát, de aztán abbahagyták.Most,hogy az ukrán légvédelem gyengélkedik, nem támadják a határákelők közelében se az utakat, se a vasutat,se hidakat, kikötőket. Lehet, hogy azokat aránylag gyorsan helyre lehet hozni, de azért nem szabadna zavartalanul hagyni a forgalmat. A politikusturizmust is meg kellene szüntetni. Nem a politikusok, hanem pl a vasút véletlenszerű támadásával. Ugyanez a felderitő drónok tekintetében is igaz. Több véletlen lezuhanás lehetne nyugodtan. A nato szerintem nem veszi komolyan az oroszt, egyre pofátlanabb.
Nekem elég tervtelenűl, hatàrozatlanul zajlik az orosz hadviselés összességében. Ukrajnában már nem szabadna áramnak, gáznak,de üzemanyagnak is alig lennie és a gabonaexportot is rég el kellett volna lehetetleniteni és orosszal pótolni. Igy ez a háború még évekig fog húzodni. Ha nem is siet az orosz, azért még lehetne bőven hatékonyabb.
Persze lehet, hogy tévedek és ez igy szándékos, átgondolt. De egyszerüen nehezemre esik ezt elhinni, ha nézem az eseményeket.
Mondjátok, hogy ezt a Rácz Andrást már kirúgta a Közszolgálati! Az nem lehet, hogy egy ilyen nímandot még most is futtatnak!
Nem lehet hogy az ukrán összeomlást várók a vágyvezéreltek?vágyvezérelt újságírás
a nagyon független és objektív telextől
Erre képesek. A nyugati légvédelmi rendszerek mellett nem képes légifölényt kialakítani Oroszország. Ez az egyetlen logikus magyarázat. Ha tehették volna már rég lezárták volna ezt az egész történetet, de győzni nem tudnak veszíteni meg nem veszíthetnek.Olvasva a hireket, nehéz kiigazodni az oroszokon. Támadták a vasútat és az energiainfrastruktúrát, de aztán abbahagyták.Most,hogy az ukrán légvédelem gyengélkedik, nem támadják a határákelők közelében se az utakat, se a vasutat,se hidakat, kikötőket. Lehet, hogy azokat aránylag gyorsan helyre lehet hozni, de azért nem szabadna zavartalanul hagyni a forgalmat. A politikusturizmust is meg kellene szüntetni. Nem a politikusok, hanem pl a vasút véletlenszerű támadásával. Ugyanez a felderitő drónok tekintetében is igaz. Több véletlen lezuhanás lehetne nyugodtan. A nato szerintem nem veszi komolyan az oroszt, egyre pofátlanabb.
Nekem elég tervtelenűl, hatàrozatlanul zajlik az orosz hadviselés összességében. Ukrajnában már nem szabadna áramnak, gáznak,de üzemanyagnak is alig lennie és a gabonaexportot is rég el kellett volna lehetetleniteni és orosszal pótolni. Igy ez a háború még évekig fog húzodni. Ha nem is siet az orosz, azért még lehetne bőven hatékonyabb.
Persze lehet, hogy tévedek és ez igy szándékos, átgondolt. De egyszerüen nehezemre esik ezt elhinni, ha nézem az eseményeket.
Erre képesek. A nyugati légvédelmi rendszerek mellett nem képes légifölényt kialakítani Oroszország. Ez az egyetlen logikus magyarázat. Ha tehették volna már rég lezárták volna ezt az egész történetet, de győzni nem tudnak veszíteni meg nem veszíthetnek.
Szóval marad az értelmetlen mészárlás egy rosszul felmért háború miatt.
Olvasva a hireket, nehéz kiigazodni az oroszokon. Támadták a vasútat és az energiainfrastruktúrát, de aztán abbahagyták.Most,hogy az ukrán légvédelem gyengélkedik, nem támadják a határákelők közelében se az utakat, se a vasutat,se hidakat, kikötőket. Lehet, hogy azokat aránylag gyorsan helyre lehet hozni, de azért nem szabadna zavartalanul hagyni a forgalmat. A politikusturizmust is meg kellene szüntetni. Nem a politikusok, hanem pl a vasút véletlenszerű támadásával. Ugyanez a felderitő drónok tekintetében is igaz. Több véletlen lezuhanás lehetne nyugodtan. A nato szerintem nem veszi komolyan az oroszt, egyre pofátlanabb.
Nos, májusig puccsot emlegetnek Zselés ellen. Simán elképzelhető, hogy elegük lett ...
Nekem ez egyszerűbbnek , átláthatóbbnak tűnik.Olvasva a hireket, nehéz kiigazodni az oroszokon. Támadták a vasútat és az energiainfrastruktúrát, de aztán abbahagyták.Most,hogy az ukrán légvédelem gyengélkedik, nem támadják a határákelők közelében se az utakat, se a vasutat,se hidakat, kikötőket. Lehet, hogy azokat aránylag gyorsan helyre lehet hozni, de azért nem szabadna zavartalanul hagyni a forgalmat. A politikusturizmust is meg kellene szüntetni. Nem a politikusok, hanem pl a vasút véletlenszerű támadásával. Ugyanez a felderitő drónok tekintetében is igaz. Több véletlen lezuhanás lehetne nyugodtan. A nato szerintem nem veszi komolyan az oroszt, egyre pofátlanabb.
"Oroszország szakértő"????A Corvinus nemzetközi közege csábította ide új mesteroktatónkat - Budapesti Corvinus Egyetem
„Ahhoz szeretnék hozzájárulni, hogy a hallgatók komplex problémákról tanuljanak meg komplexen gondolkozni” – mondta honlapunknak a Corvinus Globális Tanulmányok Intézetének új mesteroktatója, dr. Rácz András Oroszország-szakértő.www.uni-corvinus.hu