Annyira nem bonyolitanam túl, csak kicsit masszívabb, specifikusabb bakancsra gondoltam. Sérülés nyilván lesz mert erohatas az erohatas, csak egy kis plusz itt ott, ezért azert.
Nem biztos hogy a súly, vagy a szellőzés, fazon lesz a fő szempont.
Mondjuk vastagabb több rétegűbb talp vagy vadlit bokat jobban védő fazon és anyag.
Sok kiképzést kapott harcos hagyta el a lábát és ment veszendobe ezáltal a szponzorok pénze és az idő. Persze ezek szinte mind keleti ex szovjet emberek, de a tanulságot azért lehet ebből is levonjak majd nyugaton.
Mégiscsak többe kerül egy Szancso, vagy Philippe mint a Tarasz meg a Mikola.
Most már inkább maradni akarnak, az ilyen trükkök és az 5,8%-os GDP növekedés megfogta őket.
"Ahhoz, hogy a nyugati vállalatok orosz vevőknek adhassanak el eszközöket, az Anton Sziluanov pénzügyminiszter által vezetett kormánybizottság jóváhagyására van szükség. A pénzügyminisztérium a „barátságtalan” országokból származó cégek eszközeinek eladására kötelezően 50 százalékos kedvezményt és legalább 15 százalékos „kilépési adót” vetett ki – jelentette korábban az orosz média"
Az ukrajnai konfliktus kirobbanása után az Oroszországból távozást tervező külföldi vállalkozások több mint fele az országban maradt – jelentette hétfőn a Financial Times. A fogyasztói aktivitás ...
www.vadhajtasok.hu
El nézegetem az oldalon a képeket, hát jó 50-es a zöme az újoncoknak. 30 nap gyorstalpaló, +14 nap szakkiképzés és még 1-2 nap a fronton, aztán tepsi, mankó, vagy fogság.
A katonai testvériség egyik alappillére a társunk iránti bizalom és egyben iránta való felelősség. Ahhoz, hogy legyőzzük az ellenséget a csatatéren, és túléljünk a csatatéren, ezt tudnunk kell – olvasható a kárpátaljai megyei toborzó és szociális támogatási központ Facebook-bejegyzésében. A...
kiszo.net
Ma egész napos aramkorlatozas volt Ukrajnában. Rendszeres lesz, mivel a hoeromuvek teljesen megsemmisült ék vagy annyira megserultek hogy nem lehet üzembe helyezni őket. A vizeromuvek szintén nagy veszteségeket szenvedtek.
Szerintem sok nem kellene és megszunne a szikra az egész országban.
A kárpátaljai magyarság legkedveltebb híroldala! Hírek Kárpátaljáról, Ukrajnából Önnek!
karpathir.com
.