Van ettol szebb is (egy ujsagiro szerint... hova sullyedunk még?):Ukrán népmesék péntek reggelre (brit tudósok ajánlásával):
![]()
Putyin elárulta, hogy milyen feltételekkel hajlandó tárgyalni a háború befejezéséről
Percről percre: Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index pénteki hírösszefoglalójaindex.hu
(nem hagyja külön linkelni az index????)
Egy ukrán újságíró szerint a háború még idén véget ér
Dmitrij Gordon újságíró és műsorvezető úgy véli, hogy az ukrajnai háború 2024-ben ér véget, és a Krím a következő öt hónapban elesik – erről a TSN ukrán hírportálnak adott interjúban beszélt.– mondta Gordon.Nem vagyok Vanga, nem vagyok Aresztovics, nem vagyok próféta, tisztánlátó vagy egyáltalán rendkívüli képességekkel rendelkező személy. Sajnos nincsenek olyan rendkívüli képességekkel rendelkező emberek, akik bármit meg tudnak jósolni. Nem jósolok a műsoraim során, nem jósolok kávézaccból – hangosan gondolkodom
Az újságíró szerint ő egyszerűen csak bemutatja azokat az információkat, amelyekkel rendelkezik.
„Sok forrásból származó információval rendelkezem. Ezek az ország vezetésében lévő források, a nyugati országok nagyon magas szintű forrásai, a fegyveres erőink, az orosz távirati csatornák és a világsajtó. Mindent átadva magamnak, hangosan gondolkodom, és azt mondom, hogy véleményem szerint a háború még ebben az évben véget ér. Véleményem szerint öt hónapon belül a Krím elesik” – mondta Dmitrij Gordon.
https://index.hu/kulfold/2024/06/14...-ujsagiro-szerint-a-haboru-meg-iden-veget-er/