Huh, baszki, ez nagyon faraszto ez a ficko - a ketharmadaig birtam; ennyit pofazni es ilyen keves ertelmeset mondani biztosan negativ rekord:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én akkor untam neg amikor minden adásra jutott legalább egy vörös vonal. Kezdtem azt hinni, hogy színtévesztő.Huh, baszki, ez nagyon faraszto ez a ficko - a ketharmadaig birtam; ennyit pofazni es ilyen keves ertelmeset mondani biztosan negativ rekord:
Már nem vevők a németek sem a háborúra?
Kifütyülték Rod Stewartot, miután megjelent Zelenszkij arcképe a koncertjén
Botrányba fulladt az énekes németországi fellépése.index.hu
Rod Stewartot „kifütyülte” a közönség németországi fellépésén, miután a koncertjén a háttérben megjelent az ukrán elnök arcképe, illetve egy ukrán zászló. Pedig az angol előadó régóta nyíltan bírálja Vlagyimir Putyint és az ukrajnai háborút.
Mielőtt előadta volna 1991-es Rhythm Of My Heart című slágerét – amelyet háborús dalnak nevez, és amit Kijevnek szentelt a legutóbbi fellépéseken –, Rod Stewart mögött kivetítették az ukrán zászlót a képernyőre. Majd Volodimir Zelenszkij ukrán elnök képe is megjelent a vásznon.
UGYANAKKOR A KÖZZÉTETT VIDEÓKON AZ LÁTSZIK, HOGY A TÖMEG GÚNYOLÓDIK, AMIKOR ROD STEWART TISZTELEG AZ UKRÁN ELNÖK ELŐTT.
Ez az orosz neve. Magyar neve viszont nincs a településnek. Nem tudom hogy Magyarországon miért kéne az orosz nevét használni egy ukrán településnek. Még ha a magyar köztudatban az orosz név lenne rögzülve azt mondanám oké. Grúziával sincs semmi bajom. De még csak ez sem áll fenn.Először is Gosztomel,te szerencsétlen,tudniillik itthon írogatunk,nem Ukrajnában. Ezzel kapcsolatban már több tucatszor ki lett elemezve itt az ukrán topikban. Amennyiben kíváncsi vagy,akkor nosza nézd vissza. Egy picit segítek,de csak egy picit. Mivel teljesen nulla vagy ebben a témában,gondolkodj azon,már ha sikerül,hogy mi van akkor,amikor két irányból indul meg egy támadás,de neked a fő csapásirány nem az,amit mutatsz. Nem mellékesen még a Pentagon is felismerte,hogy átcsoportosítás folyik.
Krisztike,akkor gondolkodj el,hogy a holland fővárost miért Hágának hívod,és nem Den Haagnak. Érted? Nem érted.Figyelembe véve a veszteségeket. Újra megkérdezem,hogy az orosz veszteségeket milyen forrásból vetted? Akkor most én is kérdeznék. Mi a véleményed Kijev Szelleméről,és mint mond az a név,hogy Wali?Ez az orosz neve. Magyar neve viszont nincs a településnek. Nem tudom hogy Magyarországon miért kéne az orosz nevét használni egy ukrán településnek. Még ha a magyar köztudatban az orosz név lenne rögzülve azt mondanám oké. Grúziával sincs semmi bajom. De még csak ez sem áll fenn.
Elterelő hadműveletnek kicsit költséges volt nem? Figyelembe véve a veszteségeket. Még Mark1993 is félresikerült villámháborúról ír, vele se értek egyet sok dologban, de benne legalább van valamennyi logika.
Ez az orosz neve. Magyar neve viszont nincs a településnek. Nem tudom hogy Magyarországon miért kéne az orosz nevét használni egy ukrán településnek. Még ha a magyar köztudatban az orosz név lenne rögzülve azt mondanám oké. Grúziával sincs semmi bajom. De még csak ez sem áll fenn.
vele se értek egyet sok dologban, de benne legalább van valamennyi logika.
Ez komoly fordulatNahát már az észtek se?
Az észt ellenzék a felére csökkentené az Ukrajnának szánt támogatásokat
Percről percre: Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index hétfői hírösszefoglalójaindex.hu