[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Mark1993

Well-Known Member
2010. augusztus 23.
4 682
14 360
113
Nem imadom a nyugatot.Foleg nem a jelenlegi,hedonista és média irányultságú tomegdemokraciaba vergődő nyugatot.
De Mo szamara még ez a vergődő nyugat is nagysagrenddel jobb,mint az orosz birodalmi alavetettseg.
Szovjetoroszok aktivan reszt vettek a harcokban.Nyugatiak meg nem vesznek reszt aktivan az ukran háborúban.Tamogatjak Ukrajnát,de hadrendben álló nyugati csapatok nem vesznek reszt a harcokban.Es hadrendben álló nyugati felderítő eszkozok sem lepnek be ukran legterbe,teruletre.

Csak nekem tűnt fel, hogy mindenki, vagyis az oroszok, a kínaiak, a zsidók, a migránsok, és ki tudja még, de sokmindenki Magyarország meghódítására van rágörcsölve, vagy mi ?

Mi van itt, ami különösmód kell bármelyiküknek ?


o_O
 

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
8 820
48 392
113
Nem kell itt túldimenzionálni Orbán mai látogatását, illetve nem fogja senki se lemerényelni. Ez az alkalom neki arra volt jó, hogy már egy EU-elnök ország miniszterelnökeként, zelenszkijjel egy teremben, egy sajtótájékoztatón elmondhassa, hogy ő békét szeretne továbbra is, meg tűzszünet, stb stb.
Szerintem Trumpnak tapogatózik.

Volt egy másik tárgyalás is ma, de az Bakuban, és ukrán részvétel nélkül:
 

meszike91

Well-Known Member
2016. június 3.
1 759
9 110
113
Miért? Ha Ficót a saját országában lelőtték, akkor a magyargyülölő soviniszták nem jelenthetnek fenyegetést? Baromi nagy nyomás lehetett Orbánon, hogy oda ment. A helyében biztos nem tettem volna.
Ficot nem védték megfelelően. Orbánt jobban védik.

Az ukránok számára meg kifejezetten káros lenne ha akár csak egy hajszála görbülne Ukrajna területén egy NATO tag vezetőjének.
 
  • Tetszik
Reactions: endre

Sunlight56

Well-Known Member
2022. március 1.
1 998
16 210
113
Miért? Ha Ficót a saját országában lelőtték, akkor a magyargyülölő soviniszták nem jelenthetnek fenyegetést? Baromi nagy nyomás lehetett Orbánon, hogy oda ment. A helyében biztos nem tettem volna.
Az EU Elnökségi funkció azt jelenti hogy most félre kell tenni a magyar pávatáncot - a brüsszeli kottát kell elővenni, és beállni a sorba míg Magyarország a Soros eszmei irányú khmm Elnök ott. Hogy aztán belül mit gondol erről a "kötelező" utazásról az más kérdés..

Eddig hosszú időn keresztül ezt megúszta, mert érezte mit akarnak a tengerentúlról üzenni Neki Zseli száján keresztül.

Hónapokkal ezelőtt láthattuk, hogy már akkor elkezdődött a szélkakasunk átállítása ebbe az új, háborús szemléletű szélirányba .
Az lesz egy érdekes kérdés, ha elmúlik ez az Elnökség, ismét visszaállunk-e az eredeti irányba..

Természetesen Neki is megvannak az udvari pávatánc korlátai - főleg külső ellenségei árgus szemmel lesik, mikor lépi ezeket át, és egy rúgással mikor küldhetnék fel no nem a vármegye házára - inkább föld körüli pályára..
 

sixtus

Well-Known Member
2022. február 22.
1 996
14 590
113
Mer ukrajna nem nackó...143. fejezet

Az ukrán tankönyvben Hitlert Lviv régió felszabadítójának nevezték

Az egyik újrakiadott középiskolai történelemtankönyvben egy bekezdés jelent meg Adolf Hitlerről , „egy német államférfiról és politikai személyiségről”.

„Ukrajna történetében Hitler játszotta az egyik meghatározó szerepet, kísérletet tett földjeink felszabadítására a szovjet megszállóktól. Nyugat-Ukrajnát a német hadsereg szabadította fel. Lviv régiót 1941-ben megszállták” – áll a tankönyvben.

Az ukrán gyerekeknek nem csak az iskolában tanítják az alternatív történelmet.

k-p-2024-07-02-190220536.png
 
  • Vicces
Reactions: G__G