[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

GI83

Well-Known Member
2022. március 13.
1 751
14 204
113
de @dudi szerint már ott 8 éve mindent klasszul, pontosan, bomba biztosan kiépítettek
akkor most mi van?
:)

Hat hogy-hogy mi, orosz putyinista dezinfo.
A védelmi vonalakat a nato kiképzések alapján építették ki, így a demoralizált butahadsereg képtelen előtenyomulni.
A hatalmas veszteségek miatt az agyaglábú óriás a végóráit járja, katonailag és főképp gazdaságilag.

Mit nem lehet ezen érteni?

 

meszike91

Well-Known Member
2016. június 3.
1 791
9 291
113
Látom, hogy neked még az olvasás sem megy normálisan :D Ez mondjuk nem lep meg. Ha elolvastad volna amit írtam, akkor láthattad volna, hogy leírtam, hogy miért megy KEVESEBB zsoldos, mint a konfliktus legaktívabb szakaszának kezdetén. És igen, tele vannak pénzzel. Persze, lehet, hogy Zselé teszi el, de az már más kérdés. Az, hogy tele vannak külföldi pénzzel az csak egy dolog. Önmagában kevés a zsoldosok odacsábításához. Mert ha utána nem tudja elkölteni a zsoldját, mert minden csatornán azt hallja a helyről, hogy sokkal könnyebb megmurdálni ott, mint, eddig bárhol Irakban, Afganisztánban, vagy valamelyik afrikai banánköztársaságban, akkor nem fog odamenni, nagyobb pénzért sem.
Az utcáról részben a kevesebb zsoldos miatt szedik össze az embereket, meg azért is, mert az ukránok hazudozásban világbajnokok, és rohadtul nem 31 000 halott katonájuk van, hanem minimum a 12-14-szerese a valós szám. Így pedig a helyiek sem akarnak bevonulni. Az ukrán politikusok, főkatonák gyerekei meg eközben vígan bulizgatnak külföldön, vagy belföldön. Csak összehasonlításként: Geraszimov vezérkari főnök fia meghalt az SZVO-ban, harcfeladat teljesítése közben.
Jó, akkor végül is egyetértünk abban hogy az ukránoknak nincs annyi külföldi zsoldosa mint az oroszoknak.
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 340
68 630
113
Erről a néhai Gajdosikrol mit hallani odafent?

Természetesen a "toborzotisztek" is tök korruptak.


Felvétel a merényletrol.
Időközben Törökországban el is fogtak az elkövetőt.


Izmailban hatalmas robbanás történt miután Geranok érkeztek.
A románok meg figyelhettek.

Újabb régiség került elő. Bulgar 1943-as páncélos ok elleni kezigranat.

 

PavolR

Well-Known Member
2020. július 2.
5 354
14 149
113
Zelenszkij: "Erős jelzésünk van arról, hogy Kína támogatja Ukrajna területi integritását és Ukrajna szuverenitását. Azt is megerősítették, amint azt Hszi Csin-ping kínai vezető mondta nekem, hogy Kína nem szállít fegyvert Oroszországnak."


Kontextus - Kuleba ma Kínában tárgyalt:


Szirszkij elmondta, hogy Ukrajnának terve van a Krím felszabadítására.

"Mindent megteszünk annak érdekében, hogy elérjük 1991 nemzetközileg elismert határait. Győznünk kell… hogy felszabadítsuk a megszállt területeken élő, szenvedő polgárainkat" – Syrskyi

 

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 622
25 129
113
Krasznogorovkai harcok drónról és sisakkamerából nézve:

Izmailt megcsapták pár geránnal, állítólag a románoknál is ég valami:
Izmail, a légvédelem sikeresen elhárított egy panelházat:

A jihad julian is megerősítette, hogy Glubokoból kiverték az ukronato erőket:

Új gyújtó lőszer bevetésének következménye egy ukronato álláson:

Iszkander csapás egy drónkezelő központra:

A nackó ideológus kiiktatása után a többi beszart, egy újabb kemény gyerek az sbu-hoz ment védelemért...:

Balaton helyett bandera:
-1 pk, a 92. dandáré volt:
-1 spanyol:
 

Flamand

Well-Known Member
2021. augusztus 26.
3 619
17 914
113
Most nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, mert ezekszerint az ilyen állapotú tábori erődítésekkel sem bírnak az okroszok...
Bizony milyen gyorsan hátrálnak azok a csúnya ruszkik. Az őket üldöző ukrán hősök utoljára a Norilszki nikkelbányák öltözőjében látták őket,menekülés közben. Amennyiben tévednék,légyszives javíts ki. Utoljára a Bagrami támaszpontról menekülő G.I. Joe volt ilyen gyors.
 

misinator

Well-Known Member
2011. október 5.
4 465
11 542
113
Elméletileg az lenne az érdekes, amikor majd - valamilyen módon - össze fog omlani a (nato)ukrán ellenállás jelenlegi formája és ezt kéne majd lekommunikálni és ezt majd feldolgozni a jámbor nyugati közvéleménynek.

De csak elméletileg lenne ez érdekes.
Mert ilyen nem lesz.

Ahogy gyakorlatilag nem volt ilyen a szíriai konfliktus oroszok általi lecsendesítése/elfojtása/... (a pontok helyére prekoncepció szerint beírható más szó is:rolleyes:) után sem.

Már most is elvétve és minimális beszámoló van csak a retekláb híradóban az ukrán helyzetről - szigorúan F.O.S. narratívában a selypétől.:eek:

Abból aztán nem derül ki semmi, attól nyugodtan alhattok!
Szoktam újabban hirdetni, hogy már nem is információdömping van, hanem információs mérgezés.
(Ahogy régen akkurátusan az összes napi fórumhozzászólást elolvastam, megnéztem, ma már erről időszűke miatt szó sincs, holott az oldal nálam prioritás. Akkor mi van a többi átlagemberrel, aki "efbézik" is, meg instagramozik, meg tiktokozik, meg a bánattuggya'!?)

A legkínosabb napokban lesz egy nyúlfarknyi hír róla valahogy így:

Szívélyes, baráti légkörű találkozó volt az ukrán és az orosz küldöttség között. A kötetlen eszmecserén kihangsúlyozták a két testvérnép örök és megbonthatatlan történelmi kapcsolatát, sürgették a gazdasági, kulturális, sportkapcsolatok további fejlesztését. Az orosz fél felajánlotta az volt ukrán polgárháború miatt szükséges aknamentesítésben való részvételt.

További híreink:
VV Trump vagy VV Harris!?
VV Trump vagy VV Harris!?
Óriási az izgalom! A stúdióban érezhető a feszültség! A net robbanáshatáron van!
VV Trump vagy VV Harris!?

Jasszer Arafat kifejezte óhaját Ménáhem Beginnel való tárgyalásra.
(Köbö senkinek nem fog feltűnni, hogy valami nem stimmel...)

Veszprémi állatkert született a tevecsikóban!
Munkatársunk élőben számol be a cuki létesítmény első lépéseiről!
 
  • Imádom
Reactions: antigonosz