ukrán harcoló katona realítása:
Harc láthatatlan orosz katonákkal.
Szep az idő de azért oroszul beszelnek haha.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
ukrán harcoló katona realítása:
Harc láthatatlan orosz katonákkal.
Nem is állította senki, hogy lett volna. Ezzel a blődséggel, hogy "terület szerző"-"nem terület szerző" háború, csak Dudi jön állandóan, mintha bármi jelentősége lenne. Nincs neki. A háború az háború. A kérdés az, hogy miért csak az egyik delikvens által indított háború zavar egyeseket?1 se volt.Az USA nem annektált sehol területeket mostanában.
Befolyási övezetet növelő háborúk voltak,de nem akarták se Irakot,se Afganisztánt annektálni.
És ilyen háborúkat az oroszok is folytattak Tadzsikisztánban,Grúziában,Sziriában.példul
Bocs,de minta Te nyilvánitottál volna trollnak,mert leirtam történelmi tényeket......Nem ellenérvet hoztam fel, csak felhívtam szíves figyelmedet néhány dologra. Nézd meg azt a filmet.
Neked semmit nem lehet mondani. Még csak nagyon "muszkafan" sem vagyok, csak amiket te állítasz az azért meredek, nem is tudom miféle hazugságot terjesztik.
Mindegy is. Mivel nem tudok "reális ellenérvet" felhozni , te nyertél.
Ügyi vagy.
Eredménytelenül jelentgetem a fórumdesztrójereket, akik rendszeresen provokálják a publikumot, aztán a jóérzésű résztvevők jobb estben megpróbálják őket kiigazítani, rosszabb esetben elküldik őket melegebb éghajlatra. Közben a fórum színvonala meg szuboptimális irányba tendál.Kedves Módik,
Ez a topik mindenről szól, csak nem az ukrajnai helyzetről. Ha érdekel, mi van a fronton, akkor máshova kell menni. Nektek ez igy jó?
Az a szellemi dögkút amit itt előadsz. Tényleg van képed azt megkérdőjelezni, hogy 22-ben az oroszok nem akarták megdönteni Zelenszkíj hatalmát? Ember szó szerint hajtóvadaszat folyt ellene 2 napig Kijevben, hogy meg tudja ölni az oroaz különleges erő.
Gondolom a szír olajkutak környékén is csak a tájat élvezik.Sorold az USA területszerző háborúit az elmúlt évtizedekben
Ahogy Irakban is olajkútról olajkútra mentek.Gondolom a szír olajkutak környékén is csak a tájat élvezik.
Szerinted a háború megindulása után találták ki, hogy meg akarják ölni?Az nem kérdőjelezem meg te.
De az a háború kirobbanása után volt. Gondolom arról beszélsz.
De az, hogy a háború előtt mi volt a szándékuk vele csupán feltételezés.
A nyugat szokott kormányokat megbuktatni nem az oroszok, a full scale invasion-t részesítik előnyben.
Annyit tennék hozzá, hogy ha hozzám hasonlóan ignorra tesszük a nemkívánatos szereplőket, akkor még élvezhetetlenebb a fórum, hiszen csak a reakciók látszanak. Ennek tükrében kontrasztos, hogy milyen csekély információ van a hadi helyzetről. Telegramot meg X-et nézegetve lehet tájékozódni, de mivel nem vagyok politikailag elég képzett, jól esett volna, ha egy kis magyar közösségi tudással megközelítőleg el tudnám választani az ocsút a búzától. Hogy ne üljek fel minden hülyeségnek. Sajnálom, ha off voltam.Kedves Módik,
Ez a topik mindenről szól, csak nem az ukrajnai helyzetről. Ha érdekel, mi van a fronton, akkor máshova kell menni. Nektek ez igy jó?
Szerinted a háború megindulása után találták ki, hogy meg akarják ölni?