Majd valahol a horvatoknal lelovikValószínűleg sarokvisszaverős orosz léggömböket észleltek Ukrajna légterében.
Az egyik ilyen léggömb Orbán felé repül, mert a Kárpátaljai régiót Magyarország felé hagyja el – Nyikolajevszkij Vanek
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Majd valahol a horvatoknal lelovikValószínűleg sarokvisszaverős orosz léggömböket észleltek Ukrajna légterében.
Az egyik ilyen léggömb Orbán felé repül, mert a Kárpátaljai régiót Magyarország felé hagyja el – Nyikolajevszkij Vanek
Most kicsit Nostredamus leszek:
Ukrajnát év végégig (2024) ledarálják a francba a ruszkik, az új lengyel kormány és a mindig hülye germánok meg egy két szánalmas országgal karöltve bele állnak a fehérorosz/ukrán/lengyel frontba.
Itt a nagy arc nagy pofára esést hoz majd, kipicsázzák őket igen durván az oroszok.
Majd amikor már a német határon van a front és nincs már értelmezhető NATO konvenciós haderő akkor jön a következő lépcső.
Ami nem más, mint, hogy az USA vegyifegyvert vet be. Nem valami szar klórgázt, hanem VX ágenseket. Tömegesen.
Ebbe meg az oroszok vesztenek nagyot.
És miután mindenki erőinek befellegzett, atomozni meg senki sem akar, hiszen a totális megsemmisülés a WEF-nek sem biznisz, így bármiféle érdemi eredmény nélkül véget ér a harmadik világégés. Én ezt jósolom a jövőnknek
Akkor két kiló kenyeret és egy liter tejet kérek! Kártyás lesz!Jó reggelt, nyitva.
Érdekes hogy egyesek megint kánonban nyomják a porhintést (a tudjukkik): A "területhódító, területszerző háború" a rossz és gonosz háború! ... - Ami kimondatlanul (indirekt) annyit tesz, hogy a "demokratizáló", "diktátormegdöntő" háború az a jó háború. És gondolom nemsokára jöhet majd a "meg kell védenünk magunkat a gonosztól" (bármi áron) háború....(mert az igazság a mi oldalunkon van)hogy milyen üzenete van annak ha legitimálnak egy területhódító háborút. Például Tajvanra vonatkozólag ami de jure nem is független ország Ukrajnával ellentétben.
Köszönöm szépen, örülök neki.Jó reggelt, nyitva.
Én összefoglalom. A flansziák által kiképzett bezzegdandár Sir Robint játszott... Tökre megérte. Egyben minősíti is a NATO kiképzést....Itt egy érdekes cikk a Franciák által felfegyverzett és kiképzett Ukrán 155 dandárról és a komoly problémáriól.
Nem foglalom össze forditóval menni fog
A folytatás a válaszokban van
Ugyan ez picit részletesebben, színes szagosan:Itt egy érdekes cikk a Franciák által felfegyverzett és kiképzett Ukrán 155 dandárról és a komoly problémáriól.
Most ezt valahol cikkeztek, hogy lesz ilyen talalkozo?Putyin-Trump találkozó Budapesten tervezve! Nekem ezzel csak egy problémám van, de az hatalmas. A hágai "ki vagyok én" bíróság Putyin ellen elfogató parancsot adott ki. Na mármost, ha Putyin Budapestre utazna, akkor elvileg le kellene tartóztatni, de ez nem nagyon járható út. Akkor mégis, hogyan gondolnák ezt megvalósítani Orbánék? Ennyire azért még talán nem mentek el otthonról.
Megint eltelt egy év. Kellene csinálni egy összefoglalót a 2024 évben történt Ukrán/NATO/EU-orosz eseményekről.
Ezt egyelőre letudnám annak hogy Trump össze vissza beszél.Az ugye megvan Neked is, hogy pont tegnap jelentette ki Trump (X-en volt erről bejegyzés) , hogy igényt tartana Grönlandra, illetve felemlegette a Panama-csatornát és Kanadát is.
csak azért említem, mert ezekszerint átsiklottál felette, szóval óvatosan azzal a terület szerzési legitimalizálással, meg hogy minek milyen globális következménye lesz/lenne.
Sok ország vágyik régen elvesztett területekre. Egy ilyen példa pedig ragadós tud lenni. Tartós rendezés szerintem ezért nem is lesz soha, legfeljebb a konfliktus befagyasztása.Érdekes hogy egyesek megint kánonban nyomják a porhintést (a tudjukkik): A "területhódító, területszerző háború" a rossz és gonosz háború! ... - Ami kimondatlanul (indirekt) annyit tesz, hogy a "demokratizáló", "diktátormegdöntő" háború az a jó háború. És gondolom nemsokára jöhet majd a "meg kell védenünk magunkat a gonosztól" (bármi áron) háború....(mert az igazság a mi oldalunkon van)
Teljesen irreális ötlet. Még gondolom az atomkoffert is kedvesen átnyújtaná az illetékes elvtársMost ezt valahol cikkeztek, hogy lesz ilyen talalkozo?
Hat en meg neznem azt aki meg probalja letartoztatni.
Ha nekem adnak parancsba 5percen bellul durrana az a4 az fix mielott meghivnak egy teára az orosz konzulok.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..