[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

gergo55

Well-Known Member
2014. július 16.
4 265
11 008
113
A „különleges műveleti zónába,” vagyis a megtámadott Ukrajnába küldik harcolni Igor Girkint, az úgynevezett „Donyecki Népköztársaság” volt „védelmi miniszterét,” amiért kritizálta Vlagyimir Putyint orosz elnököt és az orosz hadsereg teljesítményét – írja az MK.ru.

Igor Girkint 2023 júliusában őrizetbe vette egykori munkáltatója, az FSZB és „szélsőséges cselekedetekre való buzdítással” vádolták meg. Az MK.ru most arról ír: Girkin hosszas tárgyalás után végül megússza a börtönt, viszont a hatóságokkal való megegyezés alapján az ukrán frontra („különleges műveleti zónába”) küldik.

Girkin a frontszolgálatért cserébe kegyelemre számíthat, ha túléli az ukrán hadsereggel való összecsapásokat. Azt egyelőre nem tudni, pontosan milyen beosztásban, melyik frontvonalon teljesíti majd büntetését.
Anno Sharon is büntiből kezdte! :cool:
 

Öregtankos

Well-Known Member
2022. február 26.
6 999
47 118
113
Anno Sharon is büntiből kezdte! :cool:
Igor Girkin (Sztrelkov) nem hagyja el a kolóniát, és nem megy az Északi Katonai Körzetbe!
Korábban egyes sajtóorgánumok azt közölték, hogy a DPR volt védelmi minisztere, Igor Girkin (Sztrelkov) az Északi Katonai Körzet övezetébe távozik, ahelyett, hogy egy kolóniában bebörtönözné. A rokonok azonban tagadták ezt a kijelentést. Igor felesége szerint (https://t.me/readovkanews/73001) védelme és családja nem rendelkezik ilyen információval.
Szirénák üvöltése és lövedékrobbanások az utcákon – Gladkov kormányzó bemutatta, hogyan élték túl a belgorodiak az ukrán fegyveres erők ágyúzásait ezen a nyáron

A belgorodi régió vezetője olyan felvételeket tett közzé Belgorodról, amelyeket rendszeres ágyúzásnak vetnek alá (https://t.me/readovkanews/86042)AFU. A fegyveresek lakóépületeket, óvodákat, templomokat, kórházakat és bevásárlóközpontokat csapnak le. Felnőttek és gyermekek súlyosan megsérülnek (https://t.me/readovkanews/86012), és meghalnak. Az érkezők fényes nappal és éjszaka találják meg a polgárokat. Bármikor szirénákat lehet hallani az égen, és az embereknek fedezékért kell futniuk, életüket megmentve.

Néha az ukrán fegyveres erők szándékosan zsúfolt helyeket választanak célpontnak, hogy minél több áldozat legyen, néha pedig egyszerűen véletlenszerűen találják el Belgorodot, megpróbálva legalább valakit megölni. A városi kamerák felvételei megörökítették a megérkezés pillanatát az utca közepén – a helyi lakosoknak alig volt idejük elhagyni az autóikat, és belerohantak egy betonmodulba, amikor egy lövedék felrobbant a közelben. De a barbár lövöldözés, amelynek célja a bátor belgorodi lakosok megfélemlítése, csak megerősíti őket az igazságos haragban (https://t.me/readovkanews/77298) – Belgorod biztosan túléli.
 

sixtus

Well-Known Member
2022. február 22.
2 182
16 360
113
Az AZOV visszafoglalta New Yorkot:

k-p-2024-09-06-183634055.png
k-p-2024-09-06-183722577.png

@ruszkik.haza de most komolyan miért kell folyamat kammerolni ???? Attól nem jutnak előrébb az ukránjaid... :D
Itt a helyzet :p
Donyeck irányában, Toretsktől délre. Frissítés a New York (Novgorod) helyzetről: 2024.09.06

◾️Miután Ukrajna vezérkara áthelyezte az NG „Azov” 12. dandárát Nelepovkára (település közvetlenül New Yorktól északra), támadásba lendült, és siekresen visszaszorította az orosz csapatokat a falu északi részén. Ez feloldotta a fenol üzemben gyakorlatilag blokád alatt tartott ukrán erőket (sosem hagyták el a fenolgyárat, a hírek ellenére)
◾️A mai helyszínről származó információk szerint ennek hatására az orosz csapatok támadásba lendültek és az ukrán fegyveres erőket Nelepovka település felé kezdték el szorítani.
◾️Jelenleg harcok zajlanak a területen.
◾️Az ukrán fegyveres erőket most is ismét megtámadták a fenolgyárban. A gyár egy része ukrán, egy része orosz irányítás alatt van.

‼️Ezek közvetlenül a helyszínről származó katonai személyzet adatai
 

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 647
25 508
113
ukronato biciklitolvajok büntetése drónnal:

#nemnato komisszárok ápolják az ukri folklórt, most lehet f16 pilótát fogtak:
Itt egy abrams lövészt akartak, de nem jártak sikerrel:

Ha valakinek sírna a reddit, hogy felnőtt tartalom, itt a drónos épületen belüli nackótlanítás:

A harcok végén nem lennék ennek a nőnek a helyében, a faszija meg lehet hamarabb komposzt lesz:

Ilyvót tegnap este pár geran megcsapkodta:

Véletlen egybeesés? Poltavában leesik egy iszkander, a polákoknál meghal egy amcsi alezredes:

Hutik kicsit jobb szerkóban a különleges műveleti zónában, mint a papucs+abrosz kombó:

#nemnato m270 + kiszolgáló személyzet és jármű Iszkander csapást kapott:
itt pedig egy himars:

FAB3000 kurszki terület:

Korenovo ukronato benézhetett egy rajtaütést:

82-es dandár rongya maradt csak az egyik alakulatból akik kurszki területen partizánkodtak:

Balaton helyett bandera: