[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

szegcsab

Well-Known Member
2015. január 25.
6 912
15 407
113
Gyerekek, játszunk már olyat hogy senki nem válaszol és ír ennek a szerencsétlennek, (Meszike) csak folyamatosan etetitek. Komolyan kérem hogy hagyjuk őt békén, mert belőletek él, játsza a hülyét és jól megy neki.
Nem baj ez... Így könnyebb meglátnia és így különbséget tennie egy idelátogatónak, hogy melyik oldalon pálcát törők a fogyatékosok ! :D :D:D
 

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
49 348
81 877
113
Nem baj ez... Így könnyebb meglátnia és így különbséget tennie egy idelátogatónak, hogy melyik oldalon pálcát törők a fogyatékosok ! :D :D:D
Sajnos az a tapasztalat, hogy az éppeszűek egyre jobban kerülik már a HTKA-t mint a replást és nem a Meszike az oka vagy bárki aki nem hazudik különleges katonai műveletnek egy háborút...
 

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 660
25 568
113
Rajtaütés egy ukronato btr70m-en:

+18 kurszki terület ukronato állás megtisztítva:

+18 ukronato erők Csaszov jar, bebújtak a kilőtt kozak apc-jük alá, hiába:

Csodák történnek, szerencsére orosz oldalon, UAZ-al aknára hajtottak, túlélték:

Lassan átcsap valami sportágba a nato komisszárok és a leendő önkéntesek folklórja:
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 473
70 592
113
Kurszk, sok ukrán hulla egy kupacon.
Ezek rabaxtak hogy odamentek.

Ez még durvább! UAZ TM 62 HK aknára fut ,teljesen megsemmisül,elég miszlikbe. Aztán egyszercsak feltámad három ember, Kadirov vagy fene tudja ki feltamasztotta őket is.
Szerintem kirepültek,nem maradtak benn,egy csodamasinaban már meghaltak volna, de az UAZ jól vizsgázott.


Ez már gyakorlatilag a herszoni kertek alján van.


Ha ezt Z megtudja raharap a cianra mint Hitler.
Az orosz fegyveres erők elfoglalták Krasznogorovka városát a Donyecki Népköztársaságban, az AFU visszavonul a félkörből.

Az orosz csapatok a Donyecki területen lévő Pokrovszk elleni előrenyomulásuk során elfoglalták az ukrán Karlovkát és Galicinivka falvakat. Tőlük délre 10 kilométerre mezők húzódnak, amelyeken túl Krasznogorovka városa van. Mostanra az orosz fegyveres erők végleg elfoglalták azt is, így a köztük lévő teljes területet félig körülzárják - írja a BILD.

Röpke német elemző a maga részéről arra hívja fel a figyelmet, hogy az AFU kénytelen kivonulni a Nyevelszkoje nyugati részén kialakuló katlanból.

Azt, hogy az orosz fegyveres erők elfoglalták a Donyecki területen lévő Krasznogorovkát, az ellenséges katonai csatorna Deep State is megerősíti.

.
 

Mark1993

Well-Known Member
2010. augusztus 23.
4 982
16 043
113
Gyerekek, játszunk már olyat hogy senki nem válaszol és ír ennek a szerencsétlennek, (Meszike) csak folyamatosan etetitek. Komolyan kérem hogy hagyjuk őt békén, mert belőletek él, játsza a hülyét és jól megy neki.

Én már egyszer felvetetettem, hogy ignorálni kéne Meszikét, de nem, a többség csak azért is asszisztál az ő trollkodásához.

Miért etetitek Meszikét ?

Mi lenne, ha Ignore-ra tennétek Meszikét ? :rolleyes:
 

Filter

Well-Known Member
2021. január 7.
2 723
15 413
113
Egyébként nem lehetne elengedni a harctéren elpusztult katonák fikázását?
Oldaltól függetlenül.

Vagy legyen fika, de csak saját felvételeket kommentál mindenki?
Kezdünk átmenni gusztustalanba.
Nem a hír a gond, hanem a komment...
Tele hassal, zuhany után, tiszta szoba-ruha...
Felvételi követelmények mennének hogy pusztulhass?
Ok nem, ...és a csajok felvételije?
Oda el is kell jutni, így vagy úgy.
Szálljunk már kicsit magunkba.
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 116
88 049
113
Ezekből a képekből kezd egyértelmű lenni, hogy a "gyerekkórház"(hoz közeli Budanov-féle meeting pointot) is ukrán légvédelem volt, mert egy komolyabb ruszki rakéta kb. ekkora rombolást csinál.

Apropó, az Azov megpróbált területet nyerni New Yorknál, de rákefélke volt. Hullanak, mint a szar. A hírek szerint töredék söpredék maradt közülük már a kurszki régióban is. Lassan ott is vége a bulikának, mert húznak lyukakat betömni, mint a Waffen SS a 2. VH alatt.
 

meszike91

Well-Known Member
2016. június 3.
1 875
9 783
113
Azt hittem, lehet veled értelmesen vitázni, de szemmel láthatóan csak trollkodni jársz ide, amikor Mit pazaroljam rád az értékes időmet és energiámat a továbbiakban ? :rolleyes:
Tényleg nem nagyon látom itt értelmét bármilyen vitának. Aki csak az orosz propagandából tájékozódik az teljesen máshogy látja a világot. Én olvasom az orosz propagandát is, mert bőven találkozok vele akár itt is, de kb a magyar média nagyobb része is ezt vette át.

De még a nyilvánvaló orosz kudarcok is meg vannak magyarázva, ami valami érthetetlen. Az orosz hadibloggerek kb folyamatosan panaszkodnak hogy szar minden, de itt a fórumon a propagandisták meg mindent megmagyaráznak. Ha meg elkezdek hasonló módon érvelni ahogy itt a többség, akkor meg jön a kiakadás meg hogy szétrollkodom a fórumot, ez a fórum egy troll paradicsom, csak az oroszoké, az ellenvéleményt meg nem nagyon szeretitek.

Nagyon röviden azt gondolom erről a konfliktusról hogy mindenki jobban járt volna ha putyin betartja a nemzetközi jogot. Ez ebben a formában putyinnak sem érte meg, de innen már nincs vissza út.