[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Mark1993

Well-Known Member
2010. augusztus 23.
5 207
17 055
113
Gyerekek, játszunk már olyat hogy senki nem válaszol és ír ennek a szerencsétlennek, (Meszike) csak folyamatosan etetitek. Komolyan kérem hogy hagyjuk őt békén, mert belőletek él, játsza a hülyét és jól megy neki.

Én már egyszer felvetetettem, hogy ignorálni kéne Meszikét, de nem, a többség csak azért is asszisztál az ő trollkodásához.

Miért etetitek Meszikét ?

Mi lenne, ha Ignore-ra tennétek Meszikét ? :rolleyes:

Filter

Well-Known Member
2021. január 7.
3 592
19 109
113
Egyébként nem lehetne elengedni a harctéren elpusztult katonák fikázását?
Oldaltól függetlenül.

Vagy legyen fika, de csak saját felvételeket kommentál mindenki?
Kezdünk átmenni gusztustalanba.
Nem a hír a gond, hanem a komment...
Tele hassal, zuhany után, tiszta szoba-ruha...
Felvételi követelmények mennének hogy pusztulhass?
Ok nem, ...és a csajok felvételije?
Oda el is kell jutni, így vagy úgy.
Szálljunk már kicsit magunkba.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 736
113
Ezekből a képekből kezd egyértelmű lenni, hogy a "gyerekkórház"(hoz közeli Budanov-féle meeting pointot) is ukrán légvédelem volt, mert egy komolyabb ruszki rakéta kb. ekkora rombolást csinál.

Apropó, az Azov megpróbált területet nyerni New Yorknál, de rákefélke volt. Hullanak, mint a szar. A hírek szerint töredék söpredék maradt közülük már a kurszki régióban is. Lassan ott is vége a bulikának, mert húznak lyukakat betömni, mint a Waffen SS a 2. VH alatt.

meszike91

Well-Known Member
2016. június 3.
1 916
10 020
113
Azt hittem, lehet veled értelmesen vitázni, de szemmel láthatóan csak trollkodni jársz ide, amikor Mit pazaroljam rád az értékes időmet és energiámat a továbbiakban ? :rolleyes:
Tényleg nem nagyon látom itt értelmét bármilyen vitának. Aki csak az orosz propagandából tájékozódik az teljesen máshogy látja a világot. Én olvasom az orosz propagandát is, mert bőven találkozok vele akár itt is, de kb a magyar média nagyobb része is ezt vette át.

De még a nyilvánvaló orosz kudarcok is meg vannak magyarázva, ami valami érthetetlen. Az orosz hadibloggerek kb folyamatosan panaszkodnak hogy szar minden, de itt a fórumon a propagandisták meg mindent megmagyaráznak. Ha meg elkezdek hasonló módon érvelni ahogy itt a többség, akkor meg jön a kiakadás meg hogy szétrollkodom a fórumot, ez a fórum egy troll paradicsom, csak az oroszoké, az ellenvéleményt meg nem nagyon szeretitek.

Nagyon röviden azt gondolom erről a konfliktusról hogy mindenki jobban járt volna ha putyin betartja a nemzetközi jogot. Ez ebben a formában putyinnak sem érte meg, de innen már nincs vissza út.

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
50 430
84 344
113
Tényleg nem nagyon látom itt értelmét bármilyen vitának. Aki csak az orosz propagandából tájékozódik az teljesen máshogy látja a világot. Én olvasom az orosz propagandát is, mert bőven találkozok vele akár itt is, de kb a magyar média nagyobb része is ezt vette át.

De még a nyilvánvaló orosz kudarcok is meg vannak magyarázva, ami valami érthetetlen. Az orosz hadibloggerek kb folyamatosan panaszkodnak hogy szar minden, de itt a fórumon a propagandisták meg mindent megmagyaráznak. Ha meg elkezdek hasonló módon érvelni ahogy itt a többség, akkor meg jön a kiakadás meg hogy szétrollkodom a fórumot, ez a fórum egy troll paradicsom, csak az oroszoké, az ellenvéleményt meg nem nagyon szeretitek.

Nagyon röviden azt gondolom erről a konfliktusról hogy mindenki jobban járt volna ha putyin betartja a nemzetközi jogot. Ez ebben a formában putyinnak sem érte meg, de innen már nincs vissza út.
MESTERTERV!!!

malleusorbis

Well-Known Member
2022. március 21.
1 017
8 578
113
Erről mi a véleményetek, @meszike91 és elvtársai?

Ashtar

Well-Known Member
2022. március 13.
681
2 368
93
Én már egyszer felvetetettem, hogy ignorálni kéne Meszikét, de nem, a többség csak azért is asszisztál az ő trollkodásához.

Miért etetitek Meszikét ?

Mi lenne, ha Ignore-ra tennétek Meszikét ? :rolleyes:
Én tudom ki ő! Az igazi neve Volodomir Banderiovics Meszike, egy nagyon rafinált ukrán TIKOS ügynök! :)