Mert az ukránnak nem koppra ugyanannyibtapasztalata van, ha már ugyanazt a háborút vívjak?Oroszország,hogy mit nyert?A világ legtapasztaltabb hadseregét mondhatja magánnak sok éven keresztül.Megmutatta a világnak,hogy a NATO,csak egy sarokban vicsorgó fogatlan kutya semmi több,mert ha 200 ezer katonát kéne éles bevetésre küldenie az lázongásokhoz vezetne az adott országokban.Háborús politikusokat koncolna fel a nép.Ezen bukott meg az angolszász ok terve,hogy lenézték az Orosz nép hazaszeretetét.Egy országot mondjál nekem itt Európában amelyik olyan mint az Orosz,ha védeni kell a hazáját.Szerinted a románok kapnának egy pár iskandert menne valaki értük háborúzni,A NATO meztelen,ezt is megmutatták az oroszok.
A világnak sajat nyomorukat mutatták, meg és azt hogy a csepegtetett nyugati segítség is bőven elég ahhoz, hogy 3 év alatt se tudjanak legyőzni egy Ukrajnát...
De tudom, minden a putyini mestertervrésze...
Harcos orosz nép? Ol,an jól sikerült az első általános mozgósítás, hogy még akkor sem mernek mozgósítani, amikor oroszország anyácska földjén folyuk a harc!!! Ne beszélj hülyeséget, százezrek meneküktek el (csak azért ennyi, mert gyorsan lezárták a határokat az oroszok) amikor megtudták, hogy részleges mozvósítas lesz!!!
Pont ez a háború számolt le véglegesen a harcos orosz nép mítosszal!
Mit hajtogasssak? Egy katona csőd volt amit 22 elején műveletek, tidom, hogy ez fáj neked, de attól meg ez így van.Folyton ezt hajtogatod. Én sajnos nem vagyok olyan jól informált, mint te. Leírnád nekem, hogy mit terveztek az orosz vezérkarban 2022 elején? Megköszönném!
Ha a kurszki, betörésre utalsz, akkor azzal a helyzet az, hogy az ukránoknak nem sikerült lassítaniuk az oroszok donbaszi előre haladását, viszont sikerült egy új frontot nyitniuk, ahova szintén tolhatják bele az amúgy is kevés és gyengén kiképzett, motiválatlan ember tömegeket. Minimális pr sikerért cserébe komoly stratégiai hátrányokat szenvednek el. Igazából tök lényegtelen, hogy az oroszok nem tudják, vagy nem akarják gyorsan kiverni őket Kurszkból, a fontos , az, hogy megint az ukránoknak kerül többe ez a "buli" is. De te csak tapsolj nekik!
Ez igaz nem lassult a Donbaszban ez igaz, de nagyon sok helyena fronton meg konkrétan megállt, úgy, hogy bebizonyosodott, hogy az orosz haderőnek kb nulla tartaléka van fegyverben. 30.000 embert 1 hónapig tartott az egész országból összekaparni akik azóta is képtelenek visszafoglalni a saját országuk terüketét.